Πέντε μήνες αφότου, η Alyssa Milano διαγνώστηκε θετική, συνεχίζει να παλεύει με το «τέρας» του κορονοϊού. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Charmed» βίωσε τη νόσο του Covid-19 με ιδιαίτερα επίπονο τρόπο και μέχρι σή" />

Hit enter after type your search item

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού που έχασε τα μαλλιά της από τον κορονοϊό!

/
/
img

Πέντε μήνες αφότου, η Alyssa Milano διαγνώστηκε θετική, συνεχίζει να παλεύει με το «τέρας» του κορονοϊού. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Charmed» βίωσε τη νόσο του Covid-19 με ιδιαίτερα επίπονο τρόπο και μέχρι σήμερα δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες είχε δημοσιεύσει ένα σοκαριστικό βίντεο στα social media, δείχνοντας μας ένα σύμπτωμα ακόμη, ότι χάνει τα μαλλιά της εξαιτίας του φονικού ιού.

Πριν μερικές ώρες, η Alyssa Milano έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ενημέρωσε τους φίλους και θαυμαστές για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

«Λοιπόν, πώς είστε; Αυτός είναι ένας έλεγχος ευεξίας και μια ενημέρωση και νεότερη ενημέρωση για την υγεία μου. Είμαι καλά. Αρχίζω να νιώθω σωματικά καλύτερα. Παίρνω ακόμα μια ασπιρίνη κάθε 3 ημέρες για να αραιώνει το αίμα μου, ιχθυέλαιο, βιταμίνη D, C, ψευδάργυρο και ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β. Έχω ακόμα περιστασιακές ταχυκαρδίες. Ξεχνάω ακόμα τα λόγια μου (αυτό είναι το χειρότερο). Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο ήταν πριν από λίγες εβδομάδες. Νιώθω καλύτερα. Έκανα αξονική τομογραφία στους πνεύμονες και μαγνητική καρδιάς και οι δύο ήταν φυσιολογικές. Κατά καιρούς τρομάζω πολύ, ωστόσο. Όχι αν θα αρρωστήσω ξανά, αλλά αν αρρωστήσουν οι αγαπημένοι μου. Δεν θέλω ποτέ να έχουν αυτό το πράγμα. Πρόκειται για ένα τέρας.

Γι’ αυτό και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο να είμαι τόσο ευγνώμων και τρομοκρατημένη. Ευγνώμων που ήμουν εγώ που αρρώστησα και τρομοκρατημένη στη σκέψη πως οι φίλοι ή η οικογένειά μου θα αρρωστήσουν. Και δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι – πώς είστε; Σας παρακαλώ, να είστε ασφαλείς. Παρακαλώ, πείτε μου ότι είστε εντάξει».

Το σοκαριστικό βίντεο όπου της πέφτουν τα μαλλιά…

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :