Η νέα αποκάλυψη! Συνέβη και αυτό ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη.

Η νέα αποκάλυψη! Συνέβη και αυτό ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη. Το ζευγάρι της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Μουτσινάς και Συναντάκη μονοπωλούν το ενδιαφέρον της επικαιρότητας μετά το σύμφωνο συμβίωσης κα βεβαίως μετά τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Μαίρης.

ΤO…ΚΑΨΕ Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ! ΣΚΛΗΡΟΠΗΡΥΝΙΚΗ ΦΑΝ ΤΟΥ SIN BOY! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο ρόδινα όμως είναι τα πράγματα στο ζευγάρι; Δεν θα είναι και πάντα μέσα στα μέλια… Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψαν τον μοναδικό τσακωμό που είχαν! Καλεσμένος στο «AFTER DARK» ήταν ο Μουτσινάς και στην παρέα προστέθηκε και η Συνατσάκη με την κουβέντα να πηγαίνει στον ένα και μοναδικό καβγά που έχουν κάνει!

Μαίρη Συνατσάκη ΗΛΙΚΙΑ: Από πολύ μικρή ηλικία έμαθε απο τη μητέρα της για το σεξ και την αντισύλληψη.

Ο Θέμης Γεωργαντάς τους ρώτησε αν έχουν τσακωθεί ποτέ και η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε χαρακτηριστικά: «δεν έχουμε τσακωθεί, ψέμα μια φορά είχε δημιουργηθεί μια ελάχιστη ένταση. Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο.

Μαίρη Συνατσάκη: Η ‘αδέσποτη’ σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση… Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κ@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι…».

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: