Η νέα κίνηση της Angelina Jolie για να αποδεσμευτεί μια για πάντα από τον Brad Pitt

Η νέα κίνηση της Angelina Jolie για να αποδεσμευτεί μια για πάντα από τον Brad Pitt

Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021, 17:30

 

Η Angelina Jolie θέλοντας να αποδεσμευτεί μια για πάντα από τον Brad Pitt, πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε ορισμένα έγγραφα στο δικαστήριο προκειμένου να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα σχετικά με το πάγωμα της περιουσίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι πριν από χρόνια είχε ιδρύσει την εταιρεία Nouvel, που συνδέεται με την παραγωγή των γαλλικών κρασιών Miraval, από την οποία η ηθοποιός θέλει να αποδεσμευτεί.

Είναι συνήθης πρακτική μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη που αφορά το διαζύγιο τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία να είναι παγωμένα, γεγονός που δυσκολεύει τα σχέδια της Jolie που απ’ό,τι φαίνεται σκοπεύει να πουλήσει το μερίδιό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι της Jolie επικοινώνησαν με την ομάδα του Pitt με την ελπίδα να μπορούσαν να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά, χωρίς να χρειαστεί να οριστεί επίσημη ακρόαση, όμως η άλλη πλευρά δεν έδωσε εγκαίρως κάποια απάντηση.

Συνεπώς, η ηθοποιός προχώρησε, απευθυνόμενη στο δικαστή για να παρέμβει από τη στιγμή που φοβάται μη χάσει την προσφορά που της έχει προταθεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα το TMZ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος