Η νέα τάση που έχει κατακλύσει το instagram

Μονοχρωμία: Η νέα τάση που έχει κατακλύσει το instagram

Η μονοχρωμία είναι ο υπέρμαχος του μινιμαλισμού, ένα χρώμα  αρκεί για να δώσει στο σύνολο όλα όσα χρειάζεται ενώ τα πολλά αποδυναμώνουν το αποτέλεσμα σου. Βλέπουμε ειδικά τον χειμώνα να επιλέγεται από τα στιλάτα κορίτσια στου Instagram η μονοχρωμία παρόλα αυτά  έχει τους δικούς της κανόνες για να μην γίνει outfit βαρετό και αδιάφορο . Yπάρχουν κανόνες και tips ακόμη και σε αυτή την τάση που φαινομενικά δείχνει εύκολα αλλά δεν είναι αν θες ένα ισορροπημένα στιλιστικά αποτέλεσμα.
Οι πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του κυρίαρχου χρώματος, οι υφές καθώς και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το look θέλουν προσοχή και κυρίως επιμέλεια για να φορέσεις την τάση αυτή με σωστό τρόπο. Ας δούμε μερικά μονόχρωμα σύνολα και ας πάρουμε έμπνευση για τα δικά μας χειμερινά look με βάση αυτή την πολύ minimal τάση.

@ariviere
Tώρα που φοράμε κυρίως φόρμες μπορούμε να συνθέσουμε ένα σύνολο με βάση το χρώμα της φόρμας μας και να ολοκληρώσουμε με sneakers και τσάντα στην ίδια απόχρωση.

@naaomiross
 
Αν επιλέξουμε ένα pastel χρώμα για βάση τότε μία πιο σκούρα απόχρωση μπορεί να φορεθεί στο top ή στα αξεσουάρ μας.

@leoniehanne
 
Οι αποχρώσεις του κυρίαρχου χρώματος ανοίγουν προς τα έξω συνήθως με τα σκούρα χρώματα να μένουν στο top και στο παντελόνι ή την φούστα μας.

@aninebing
 
Αν θέλουμε να έχουμε chic αποτέλεσμα φροντίζουμε και τα αξεσουάρ να μένουν στο ίδιο χρώμα αλλιώς το μαύρο είναι η πιο safe επιλογή.

@naaomiross
Η ίδια ακριβώς απόχρωση δύσκολα πετυχαίνετε όταν όμως συμβεί το αποτέλεσα είναι άψογο όπως εδώ.

@naaomiross
Ακόμη και μέσα στο σπίτι η μονοχρωμία θα δώσει στο σύνολο σου μία φινέτσα που θα σου φτιάξει την διάθεση. Δοκίμασε το.

@naaomiross
Συνδύασε διαφορετικά υφάσματα όπως βαμβάκι και μετάξι ή μάλλινο με συνθετικό αλλά στο ίδιο χρώμα.

@mercer7official
Το λευκό αποτελεί μία άψογη μονόχρωμη πρόταση που γίνεται πιο εντυπωσιακή όταν έχει satin υφάσματα και πλεκτά ειδικά τώρα τον χειμώνα.

@tineadreaa
Για τα urban σύνολα σίγουρα οι γήινες αποχρώσεις βολεύουν και θα σου αποδώσουν την τάση με τον πιο εύκολο και stylish τρόπο.

@dimodaaa
Δεν χρειάζονται πολλά κομμάτια και 2 με το ίδιο χρώμα είναι αρκετά αρκεί και τα αξεσουάρ όπως μία ζώνη να μένει στην ίδια απόχρωση ή με σχετικά prints.

@naaomiross
Tα χαλαρά χρώματα δίνουν στο σύνολο μία elegant αίσθηση που είναι πάντα ευχάριστη ειδικά μέσα στο σπίτι μας.

@dimodaaa
Τα έντονα χρώματα δεν απουσιάζουν από την μονοχρωμία αρκεί να φοριούνται  σε λίγα κομμάτια και όχι σε layering.

@leoniehanne
Τo μπεζ είναι από τα χρώματα κλειδιά για την μονοχρωμίας αφού οι πολλές του αποχρώσεις σου δίνουν ένα μεγάλο πεδίο δημιουργίας.