Η ”Νεκρική” ΣΙΩΠΗ της Χριστίνας Μπόμπα μετά το ”ΣΚΑΝΔΑΛΟ” με το ΕΜΒΟΛΙΟ και την ΔΗΜΟΣΙΑ κατακραυγή

Η ''Νεκρική'' ΣΙΩΠΗ της Χριστίνας Μπόμπα μετά το ''ΣΚΑΝΔΑΛΟ'' με το ΕΜΒΟΛΙΟ και την ΔΗΜΟΣΙΑ κατακραυγή

Η ”Νεκρική” ΣΙΩΠΗ της Χριστίνας Μπόμπα μετά το ”ΣΚΑΝΔΑΛΟ” με το ΕΜΒΟΛΙΟ και την ΔΗΜΟΣΙΑ κατακραυγή Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό και απάντησε σε όσους λένε ότι «πληρώνεται» για να το διαφημίσει, όπως και σε άλλα σχόλια που δέχεται.

«Όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από εμένα δεν χρειάζεται να με βρίζετε, όπως εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε αντίθετη άποψη», ανέφερε σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, σχετικά με τα σχόλια που δέχεται έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στον ΣΚΑΪ για τον εμβολιασμό.

Χριστίνα Μπόμπα: Εξουθενωμένη Απο Τα Δίδυμα! Φώναξε… Ενισχύσεις!!!

«Επίσης, σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίσουμε το εμβόλιο, έχω να πω μόνο ότι γελάω πολύ», συνέχισε.

https://www.youtube.com/watch?v=W1DtBerIVd8

Σε επόμενο βίντεο, απάντησε και σε όσους «εντόπισαν» διαφορές στο βίντεο και τη φωτογραφία που ανάρτησε από τον εμβολιασμό της.

«Έχει πολλή πλάκα ότι πάντα πάει στο κακό το μυαλό μερικών. Έχω λάβει πολλά μηνύματα σχετικά με το ότι στην πρώτη φωτογραφία το εμβόλιο φαίνεται να είναι στο άλλο χέρι από ότι στο βίντεο», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.youtube.com/watch?v=TzdpU_FCwOo

«Αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τη selfie κάμερα του iPhone και το βίντεο από τη selfie κάμερα των stories του Instagram και φαίνεται ότι το Instagram αντιστρέφει την εικόνα», εξήγησε, ενώ κάλεσε τους followers της να το δοκιμάσουν αν θέλουν, για να καταλάβουν.

Λίγες μέρες αφότου γέννησε τις δίδυμες κόρες της, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της στο Instagram, όπου δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, την απόφαση αυτή την έλαβε αφότου της έδωσαν το “πράσινο φως” τόσο ο γυναικολόγος της όσο και ο παιδίατρος.

Δύσκολες Στιγμές Για Την Χριστίνα Μπόμπα – Σκάνδαλο Στο Διαδίκτυο Με Το Εμβόλιο!

Η ίδια μετά τον εμβολιασμό της απάντησε στα instastories σε κάποια υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε, λέγοντας, μεταξύ άλλων:

“Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου”.

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά: Q&A στο instagram -Με πόση διαφορά γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες της

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε
Τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αργότερα κάποιοι followers της, κατηγόρησαν τη Χριστίνα Μπόμπα πως λέει ψέματα για το εμβόλιο, καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο που ανέβασε στο instagram λίγα λεπτά αργότερα.

H selfie την ώρα του εμβολίου όπου φαίνεται ότι κάνει το εμβόλιο στο δεξί της μπράτσο:

Χριστίνα Μπόμπα: Τελικά σε ποιο χέρι έκανε το εμβόλιο; Απαντά στους αρνητές με νέες αποδείξεις
Το πλάνο από το βίντεο στο instagram μετά το εμβόλιο, όπου φαίνεται να έχει κάνει το εμβόλιο στο αριστερό μπράτσο:

μπομπα
Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα
Η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε την ενόχλησή της και τους απάντησε δημοσιεύοντας δύο νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί ότι οι εικόνες αντιστρέφονται και είναι διαφορετικές όταν βγάζει selfie από το κινητό της και όταν τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο μέσα από τα stories του Instagram.

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Το πραγματικό ΥΨΟΣ! Ηλικία, καταγωγή, βιογραφικό!

“Έχει πολλή πλάκα που πάντα πάει στο κακό το μυαλό μερικών… Έχω λάβει πολλά μηνύματα που λένε ότι στην πρώτη φωτογραφία του ποστ μου το εμβόλιο είναι στο αριστερό χέρι ενώ στο βίντεο φαίνεται να είναι στο άλλο χέρι. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τη selfie camera του iphone, ενώ το βίντεο από τη selfie camera των stories του instagram και φαίνεται ότι το instagram αντιστρέφει την εικόνα. Οπότε δοκιμάστε το και θα καταλάβετε…”

https://www.youtube.com/watch?v=A1asxvPt9tU&feature=emb_title