Η Νίκη Κάρτσωνα κατήγγειλε περιστατικό bullying από προπονητή ξιφασκίας

4

Ποιος είδε τη Νίκη Κάρτσωνα και δεν τη φοβήθηκε! Το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας, με μια οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook, θέλησε να μιλήσει δημόσια για ένα περιστατικό που προκάλεσε στην ίδια θυμό και αγανάκτηση.

«Προπονητές που κακοποιούν ψυχές… Eναν τέτοιο μόλις συνάντησα στον διάδρομο πηγαίνοντας τον γιο μου για προπόνηση… Eνας προπονητής ξιφασκίας τα έχωνε σε ένα 15χρονο μπροστά στα μάτια μας!!! Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές… Nαι, έμαθα το όνομά του!

Ναι, ήθελα να πάρω αυτό το πλάσμα αγκαλιά και να του πω πως όσα σου είπε αυτός ο αδύναμος ανθρωπάκος ήταν για τα δικά του μούτρα… Nαι, ήθελα να μάθω αν οι γονείς του ξέρουν… Ναι, ήθελα πολλά να κάνω!» έγραψε η Νίκη, η οποία ως πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής στο παρελθόν γνωρίζει πολύ καλά τι κρύβεται πίσω από τις υψηλές επιδόσεις και τα μετάλλια!

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στο άρθρο

    Αντε ρε τουβλο με τα μουλικα σας που τα εχετε παραχαιδεμενα και τα εχετε κακομαθει. Ολη μερα ειναι με το κινητο στο χερι και στο facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com