Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει τα δύσκολα χρόνια με τον Τομ Κρουζ- «Είχα δύο αποβολές»

Showbiz.gr

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός σε μια εξομολόγηση ψυχής
H Νικόλ Κίντμαν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Tatler και προχώρησε σε αποκαλύψεις
που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Η Οσκαρική ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ και μοιράστηκε τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε όταν είχε δύο αποβολές κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ υπήρξαν το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Ενας γάμος όμως που έληξε το 2001, χωρίς να έχουν καταφέρει να αποκτήσουν παιδιά. Παρόλα αυτά υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την Βella, τα οποία, σήμερα, είναι 23 και 25 ετών αντίστοιχα.

Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise, η Νικόλ Κίντμαν γύρισε σελίδα στη ζωή της και παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Keith Urban με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, την 7χρονη Faith από παρένθετη μητέρα και την 9χρονη Sunday Rose.

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή στην αρχή του γάμου της με τον Τομ Κρουζ όταν ήταν μόλις 23 ετών και μία δεύτερη λίγο πριν βγει το διαζύγιό τους. «Αυτή η λαχτάρα. Αυτή η τεράστια λαχτάρα που νιώθεις όταν περιμένεις ένα παιδί. Και μετά η απώλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Κανείς δε μιλάει αρκετά και ανοιχτά για την απώλεια μιας αποβολής. Είναι ένας σοβαρός λόγος κατάθλιψης για ορισμένες γυναίκες» συμπλήρωσε.

Η πρώτη της αποβολή, την οδήγησε στην μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει δύο παιδιά. «Από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκα τον Τομ, ήθελα να κάνω παιδιά. Και επειδή χάσαμε νωρίς ένα παιδί, ήταν πολύ τραυματικό. Και τότε αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε την Μπέλα», αποκαλύπτει.

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφιση της:

.protothema.gr

Γράψτε ένα σχόλιο