Ζενεβιέβ Μαζαρί  Ο τρίτος κύκλος του Greece’s Next Top Model έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Η Βίκυ Καγιά, ο <" />
Hit enter after type your search item

Η Νικολέτα Αλαφούζου κέρδισε τη wild card της Ζενεβιέβ Μαζαρί

/
/
img

Η Νικολέτα Αλαφούζου κέρδισε τη wild card της Ζενεβιέβ Μαζαρί  Ο τρίτος κύκλος του Greece’s Next Top Model έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός αφού υποδέχτηκαν στην κριτική επιτροπή τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, ξεκίνησαν να βλέπουν έναν – έναν τους πρώτους διαγωνιζόμενους. Για πρώτη φορά, αγόρια και κορίτσια διαγωνίζονται επί ίσοις όροις έχοντας ως στόχο να κερδίσουν τους κριτές και να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΑΒΑΦΗ: ΧΩΡΙΣ MAKE UP, ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ

Μία από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να “κλέψει” την καρδιά των τεσσάρων κριτών με την προσωπικότητά της ήταν η Νικολέτα Αλαφούζου. Η 18χρονη με τα σγουρά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια εντυπωσίασε τους κριτές με την ενέργειά της και παρά το γεγονός ότι πήρε δύο “ναι” και δύο “όχι” μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση χάρη στη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η όμορφη Νικολέττα σπουδάζει Εργοθεραπεία και θέλει πολύ να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ

δυναμικός χαρακτήρας της, λοιπόν, φαίνεται πως στάθηκε αφορμή να πειστεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί και παρά το αρχικό “όχι” που της είπε, τελικά της χάρισε τη wild card της. Έτσι, λοιπόν, η Νικολέτα Αλαφούζου πέρασε στην επόμενη φάση.

Εμείς, βρήκαμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σου παρουσιάζουμε μερικές από τις φωτογραφίες της. Μπορεί να είναι μόλις 18 ετών, όμως η ομορφιά της είναι ξεχωριστή!

Δες φωτογραφίες:

Αναμένουμε, λοιπόν, τη συνέχεια!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :