Hit enter after type your search item
img

Η ΝΥΧΤΑ που Χατζηγιάννης και Μακρυπούλια ΥΠΕΦΕΡΑΝ όσο κανείς! Οι σκηνές θλίψης και οι ΦΩΝΕΣ απόγνωσης!

/
/

Η ΝΥΧΤΑ που Χατζηγιάννης και Μακρυπούλια ΥΠΕΦΕΡΑΝ όσο κανείς! Οι σκηνές θλίψης και οι ΦΩΝΕΣ απόγνωσης! Τα πάντα είναι ξάστερα. Η αγάπη που έχει μέσα της η Ζέτα Μακρυπούλια όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Για να φτάνεις στο σημείο να έχεις μετά από χειρουργείο τη σκυλίτσα σου και να σπαράζεις μαζί της, να νοιώθεις τον πόνο της και να τον ανακοινώνεις την παγκόμσια ημέρα ζώων σήμαινει, πως για να μπορείς νε έχεις στην κατοχή σου αυτό το βίντεο, έχεις πρώτα αγαπήσει, προσφέρει, βοηθήσει την ανήμπορη Ζάννη.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι σπαρακτικό, είναι όμως και ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

Η ευαίσθητη και φιλόζωη Ζέτα Μακρυπούλια στο βίντεο που ανέβασε στο οποίο βλέπουμε την σκυλίτσα της Ζάννη να υποφέρει, να σφαδάζει μετά την επέμβαση στη μέση της – είναι ανάπηρη από τη μέση και κάτω. Το βίντεο είναι από τη βραδιά του οδυνηρού χειρουΡγείου στην σπονδυλική της στήλη.

ΚΡΑΫΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ. ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗ ΖΕΤΑ.

Της μιλούσε με το την πονεμή άναρθρη κραυγή της. Της ζητούσε να την λυτρώσει. όμως η Ζέτα είχε ήδη κάνει το καλύτερο για κείνη. Μόλις την επέστρεψε σπίτι από το χειρουργίο στη μέση της!…

Αυτό το βίντεο είναι πολύ σκληρό για να το δεις, είναι πολύ ανθρώπινο και μέσα από τις οιμωγές αυτές της Ζάνη νοιώθεις περισσότερα. Κρίμα που πολλές φορές ευαίσθητες χορδές, χρειάζονται τόσο πόνο για ν’ αντιδράσουν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΖΕΤΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ Μ’ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΤΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ!…

Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε από την γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια, το βράδι μετά το χειρουργείο.

Η φωτογραφία επίσης, είναι από το βίντεο που ανέβασε η Ζέτα στον λογαριασμό της στο instagram.

Είναι σπαραχτικό το βίντεο. Βλέπεις τη Ζάννη να κοιτάζει τη Ζέτα και να σφαδάζει από τους πόνους.

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Το ξέρω ότι κάποιοι θα με σχολιάσουν έντονα αν ποτέ βρεθώ να παίζω στην Επίδαυρο’

Τι έγραψε η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Είναι ακριβώς λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε η Ζάννη από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην σπονδυλική της στήλη πριν από τρία χρόνια.

Αυτό το κλάμα που ακούτε άρχισε τη στιγμή που μου πρότεινε ο γιατρός να την αφήσω μέσα το βράδυ, όχι γιατί υπήρχε κίνδυνος να πάθει κάτι αν την έπαιρνα, αλλά για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμη χωρίς να με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Η ευαίσθητη και φιλόζωη Ζέτα Μακρυπούλια στο βίντεο που ανέβασε στο οποίο βλέπουμε την σκυλίτσα της Ζάννη να υποφέρει, να σφαδάζει μετά την επέμβαση στη μέση της – είναι ανάπηρη από τη μέση και κάτω.

Το βίντεο είναι από τη βραδιά του οδυνηρού χειρουγείου στην σπονδυλική της στήλη.

ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ”ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΩ”

…και τη Ζέτα και με τον δικό της τρόπο, παρά τους πόνους του χειρουργείου …μιλούσε. Αυτό το βίντεο η Ζέτα, το συνόδευσε μ’ ένα εξίσου όμορφο κείμενο, στο οποίο περιγράφει την αγάπη που έχει ειστπράξει από τη Ζάννη αλλά και τα βράδια του πόνου!…

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙ ΑΦΟΡΗΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ (ΦΩΤΟ)
Η φωτογραφία είναιαπό το βίντεο που ανέβασε η Ζέτα στον λογαριασμό της στο instagram. Είναι σπαραχτικό το βίντεο. Βλέπεις τη Ζάννη να κοιτάζει τη Ζε΄τα και να σφαδάζει από τους πόνους

 

Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής σου ποια θεωρείς ότι ήταν;

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ‘ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ;’
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ…
Σου συμβαίνει συχνά αυτό;

Όχι πολύ, όμως συμβαίνει. Έχω διάφορες ψυχολογικές μεταπτώσεις ανά περιόδους, αλλά αρχίζω πια και το ελέγχω γιατί μπορώ πλέον να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου, τι μηχανισμοί διεγείρονται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έχω δε παρατηρήσει ότι πολλές φορές δημιουργώ σενάρια και πέφτω ψυχολογικά και από μόνη μου – ενώ δεν μου φταίει κανείς.

Το δουλεύω πια. Αλλά, γενικά, όταν πέφτω ψυχολογικά, δεν μου αρέσει.

Έχω περάσει τέτοιες φάσεις στη ζωή μου, οι οποίες κράτησαν αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, για λόγους προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς. Έχω περάσει περιόδους και χρονιές στη ζωή μου, που δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα…

Απομονώνεσαι σε τέτοιες περιόδους;

ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΞΑΛΛΗ ΖΩΗ.

Αν εξαιρέσεις μία περίοδο της ζωής μου που έβγαινα πάρα πολύ -χωρίς, όμως, να το μαθαίνει κανείς – ζω πάρα πολύ ήρεμα και με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Δεν μπορώ, δηλαδή, να δεθώ ούτε να μοιραστώ τα πάντα με τον οποιονδήποτε.

Έχω πάρα πολλούς γνωστούς, αλλά οι άνθρωποι που επιλέγω για να βγω μαζί τους ή για να πάω μαζί τους διακοπές είναι πολύ συγκεκριμένοι – και είναι οι φίλοι μου. Όταν, λοιπόν, δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν απομονώνομαι. Τους φίλους μου τους θέλω πάντα μαζί μου.

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :