Η on air αντιπαράθεση της Σίσσυς Καλλίνη με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – “Δεν θα ολοκληρώσεις”
Η on air αντιπαράθεση της Σίσσυς Καλλίνη με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – “Δεν θα ολοκληρώσεις”
https://freegossip.gr/ 2022-03-03 15:39:52
![]()
Η Σίσσυ Καλλίνη όμως και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με αφορμή αυτό το θέμα ξεκίνησαν μία αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής.
Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ Καλλίνη αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα “Harrods” λέγοντας ότι ο Έλληνας τενίστας έχει προκαλέσει αρκετά κατακαιρούς. Από την άλλη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν συμμερίστηκε την γνώμη της δημοσιογράφου και έτσι ξεκίνησε η ένταση.
«Δεν είχε άδικο εκεί, επειδή κάνεις ένα best off και βάζεις όπισθεν. Δε θα μιλούσα σε αυτό. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει, τότε δέχτηκε μία αναίτια επίθεση» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλίνη απάντησε: «Μην αλλάξουμε το θέμα όμως. Είναι πολλές οι επικοινωνιακές αστοχίες».
Ακολουθεί ο διάλογος:
Ποσειδώνας: Όταν ξεκινάς κάτι, να περιμένεις την αντίδραση!
Σίσσυ: Μα δεν ολοκλήρωσα!
Ποσειδώνας: Δεν θα ολοκληρώσεις!
Σίσσυ: Ωραία, ευχαριστώ!
Ποσειδώνας: Όταν θες να δικάσεις κάποιον και πας 25 θέματα πιο πίσω, θα σου απαντήσω εγώ για το πρώτο θέμα. Θα δεις ότι τελικά θα καταλήξουμε να συμφωνούμε. Είπες για την αλυσίδα καταστημάτων, το να μπαίνουμε στη λογική ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα και για μένα είναι ξεχασμένο. Μετά από αυτό, όντως έκανε ατοπήματα με κορυφαίο αυτό εδώ. Μην δικάζουμε όμως τους ανθρώπους συνολικά.
Σίσσυ: Επειδή μου έχεις ξαναπεί ότι δικάζω, δεν δικάζω κανέναν. Λέω επικοινωνιακά έχει πέσει σε ατοπήματα… Να ολοκληρώσω παρακαλώ. Είναι σαν να μη γνωρίζει κανείς την ελληνική πραγματικότητα. Είναι αθλητής με εκατομμύρια φόλοουερς, που οφείλει να πει ή να μην πει τίποτα. Στην άλλη άκρη του πλανήτη σκοτώνονται παιδιά. Ιωάννα, υπερασπίσου με σε παρακαλώ.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.
