Η Παπαδημητρίου απαντά στις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Αγγελόπουλο: «Για να τελειώσει εδώ το θέμα…»

1

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου να διατηρεί δεσμό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ωστόσο, ήταν κάτι που πρώτη η παρουσιάστρια διέψευσε στο fashion show των Mi-Ro.

Χθες, ο Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή της Γερμανού και μετά σε δηλώσεις του στις κάμερες, ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση του με την Παπαδημητρίου. Φυσικά, το διέψευσε και ο ίδιος.
Στην εκπομπή της παρουσιάστριας, προβλήθηκε σήμερα βίντεο με τις δηλώσεις του και η ίδια ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει γι΄άλλη μια φορά. «Για να το κλείσουμε εδώ το θέμα, απάντησε και ο Γιώργος, έχω ήδη απαντήσει και εγώ. Δεν υπάρχει τώρα λόγος να το συζητάμε το θέμα. Η δουλειά που λέει ότι θα κάνουμε, ισχύει. Θα πάμε τέλη του μήνα στην Κύπρο για να παρουσιάσουμε κάποια βραβεία που γίνονται εκεί κάθε χρόνο. Και θα το κάνουμε μαζί με τον Γιώργο. Ας τελειώσουμε εδώ το θέμα», τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ......... στο άρθρο

    Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΛΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΒΕΛΟΕΥΡΙΔΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com