Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα στο μεσημεριανό δελτίο!

14
Ελαφρώς αγχωμένη και χαμογελαστή η δημοσιογράφος στο νέο της ξεκίνημα…

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 3, με το νέο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Η παρουσιάστρια μαζί με το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα παρουσιάζει στο ωριαίας διάρκειας δελτίο, την επικαιρότητα σε όλες τις πτυχές της. Ένα γρήγορο, διαδραστικό δελτίο, με απευθείας συνδέσεις, έγκυρο και άμεσο ρεπορτάζ, που έχει σκοπό να ξαναβάλει το Star στον χάρτη της μεσημεριανής ενημέρωσης.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είναι το νέο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και το ραντεβού σας για την ενημέρωση και αυτές είναι οι ειδήσεις σε τίτλους…», είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην έναρξη του δελτίου -ελαφρώς αγχωμένη και χαμογελαστή- και προχώρησε αμέσως στη ροή των ειδήσεων.

Δείτε την επιστροφή της παρουσιάστριας:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

14 Σχόλια

  1. γερασμένη , είναι μία ώριμη γυναίκα 50 χρονών και μπράβο της που δεν τραβήχτηκε και δεν παραμορφώθηκε όπως η στεφανίδου, μπαλατσινού,η άλλη η χατζηβασιλείου , βανδή κλπ.αυτο είναι το πρόσωπο μιας μεσήλικης γυναίκας χωρίς λίφτογκ μπότοξ.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com