Η πρώην Σταρ Ελλάς και σεξοβόμβα του ελληνικού κινηματογράφου ζει το δικό της δράμα!

Μακριά από τα φώτα  της δημοσιότητας μαζί με τον σύζυγο και τα εγγόνια της ζει εδώ και χρόνια η σεξοβόμβα του ελληνικού κινηματογράφου και Σταρ Ελλάς 1961, Ρία Δελούτση.

Σύμφωνα με την Espresso και το Νίκο Νικόλιζα η ηθοποιός που έχειπάρει μέρεος σε 32 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου  δεν μπορεί να ξεπεράσει 8 χρόνια μετά, τον πρόωρο θάνατο του γιου της, Γιώργου. Ο μοναχογιός της σκοτώθηκε σε ηλικία 38 ετών την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του με τη μηχναή του. Εδώ και χρόνια ζει στα δυτικά προάστια της Αττικής μεμόνη παρηγοριά τα εγγόνια της. 75 ετών σήμερα θυμάται τις καλές εποχές όταν μόλις 15 ετών έδωσε εξετάσεις ως εξαιρετικό ταλέντο στο θέατρο Ρεξ και η προσπάθειά της στέφεται με επιτυχία. Η ομορφιά της είναι τόσο εκθαμβωτική που όλες οι κριτικές στις εφημερίδες της εποχής γράφουν τα καλύτερα. Το 1961 στέφεται Σταρ Ελλάς πηγαίνει στην Αμερική και μετά αρχίζει η καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιός.

riadel

riadelel3

riadel2

riadel1

riadel5

riadel4

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.