Οι πρώτες δηλώσεις της Kate Middleton μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης

0

Άργησε λίγο αλλά το έκανε.

Δυο σχεδόν μήνες έχουν περάσει από την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την τρίτη της εγκυμοσύνη ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως περιμένει δίδυμα.

Είναι ήδη γνωστό πως η Kate Middleton υποφέρει από υπερέμεση κύηση, που φέρει συμπτώματα συγγενή με αυτά της πρωινής ναυτίας, όμως πολύ πιο έντονα με ναυτίες και εμετούς που μπορεί να είναι και περισσότεροι από 30 την ημέρα.

Η Δούκισσα πρόσφατα βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το υποστηριζόμενο από το Παλάτι ίδρυμα Place2Be, με θέμα την υποστήριξη των παιδιών και την σχολική κοινότητα.

Η ίδια μάλιστα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και αναφέρθηκε έμμεσα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Ως μητέρα, συνηθίζω να αφήνω το παιδί μου στην πόρτα του σχολείου. Αλλά χρειάζεται μία ολόκληρη κοινότητα για να σε βοηθήσει να μεγαλώσεις ένα παιδί, είτε αυτή αποτελείται από μαθητές, είτε από καθηγητές, είτε από βοηθητικό προσωπικό, είτε από άλλους γονείς. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com