Η πρώτη εμφάνιση του Dustin Hoffman μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στα Hollywood Film Awards

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η 21η απονομή των Hollywood Film Awards, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Los Angeles.
Από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης έκαναν το πέρασμά τους μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, δίνοντας άλλη αίγλη στην απονομή αυτή.
Ωστόσο μια από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις ήταν αυτή του Dustin Hoffman καθώς πολλοί περίμεναν πως θα ακύρωνε τη συμμετοχή του στην απονομή.

O 80χρονος ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του τεράστιου σκανδάλου σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποιήσεων που κλυδωνίζει όλο το Χόλιγουντ, ανέβηκε στην σκηνή για να κάνει μια απονομή βραβείου.

Φυσικά δεν έγινε καμία αναφορά στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν γίνει από δύο γυναίκες και όλοι ξαφνιάστηκαν που ο ηθοποιός τόλμησε να κάνει μια τέτοια πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σάλο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com