Η πρώτη συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου στην «Ελένη» μετά το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

2

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά το «διαζύγιό» του με τον ΑΝΤ1 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Κύπριος σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, ο οποίος έχει υπογράψει με τον Alpha, μίλησε αρχικά για τις δύο νέες τηλεοπτικές σειρές που ετοιμάζει με τους συνεργάτες του, μία καθημερινή δραματική σειρά «Το τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «το κόκκινο νυφικό».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην τηλεοπτική του στέγη τον ΑΝΤ1! Μάλιστα ευχαρίστησε και τον Γιάννη Λάτσιο και αναφέρθηκε στην επιστροφή του: «Ήταν όμορφη η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 και τον Λάτσιο… και είναι ένας λόγος που στεναχωριέμαι γιατί έχει επιστρέψει…» και τότε η Ελένη απάντησε: «Όταν φύγατε εσείς, ο Γιάννης δεν είχε πάει, οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα»!

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τον Ανδρέα για τους followers που έχει στο instagram ο ίδιος και οι οποίοι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο.

Η παρουσιάστρια ήθελε να μάθει πότε άνοιξε λογαριασμό και εάν είναι μόνο φίλοι από την Ελλάδα!

Δείτε τι είπαν η Ελένη και ο Ανδρέας…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια