Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, 15:40

Hit enter after type your search item

Η Ρένια Λουιζίδου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1

/
/
imgΤετάρτη 17 Ιουνίου 2020, 15:40

Αγαπημένες και ταλαντούχες με τηλεοπτικούς ρόλους που έχουν αφήσει ιστορία, οι ηθοποιοί Ρένια Λουιζίδου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επισκέπτονται το «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις 00:15.

Πώς ξεκίνησε η φιλία ανάμεσά τους; Πώς διαχειρίζονται την αναγνωρισιμότητα σήμερα και τι πραγματικά πιστεύουν για την τηλεόραση;

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με το ριμέικ της αγαπημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς» και μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες της σκέψεις, καθώς και τους ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της. Ακόμα, αποκαλύπτει πώς τη διαμόρφωσε η μητρότητα και ο έγγαμος βίος και με ποιον τρόπο της προσφέρουν ισορροπία.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναπολεί και μοιράζεται στιγμές από τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τι κρατάει από την εμπειρία της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» και τι απάντησε όταν κάποια στιγμή της προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα ριμέικ της. Επίσης, μιλά για το γάμο της με τον ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη, τις ομοιότητες και τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, καθώς και για τη ζωή της σήμερα ως μητέρα δύο παιδιών.

Τέλος, οι δύο γυναίκες αναλύουν την… ιδιαίτερη σχέση τους με τα social media.

Οι δύο ξεχωριστές ηθοποιοί μάς παρουσιάζουν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» σε μία απολαυστική κουβέντα, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις 00:15, στην ΕΡΤ1.

Η φιλία και η αμοιβαία σχέση εκτίμησης ευθύνονται για την αδιαμφισβήτητη χημεία που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :