Η Rihanna έριξε κέρατο τον DiCaprio με τον…


Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Leonardo DiCaprio και την Rihanna. Μέχρι σήμερα όλα τα sites του εξωτερικού αποκαλούσαν τους δύο stars… ζευγάρι και φυσικά ανέλυαν με κάθε λεπτομέρεια τον τρελό έρωτά τους.
Έλα όμως που έρχεται δημοσίευμα του HollyScoop και τα κάνει όλα μαντάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Rihanna δεν είναι μαζί με το διάσημο ηθοποιό αλλά με τον καλύτερό του φίλο. ΟΥΠΣ!

O Akiva αριστερά και η RiRi δεξιά!
 
Το ρεπορτάζ θέλει την sexy τραγουδίστρια ζευγάρι με τον Richie Akiva. Και αν νομίζατε πως είναι κανένας… άσημος πλανάστε. Ο Akiva είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και φίλος με τους Jay-Z, Jamie Foxx και Naomi Campbell. Η sexy τραγουδίστρια γνώρισε τον ιδιοκτήτη του 1OAK night club σε διακοπές τους στο St. Barth’s την Πρωτοχρονιά. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και λέγεται πως δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλον.

Αν οι φήμες ισχύουν, αυτός είναι ο νέος αγαπημένος της δημοφιλούς star
 
Από την άλλη το UsWeekly επιμένει πως ο DiCaprio και η Rihanna είναι μαζί. Ποιος από όλους παίζει παιχνιδάκια δε γνωρίζουμε. Ο χρόνος θα τα αποκαλύψει όλα! Πάντως εμείς ένα έχουμε να πούμε: RiRi σε προτιμάμε στο πλευρό του Leo. Άκουσέ μας…