Τα anklets φέτος είναι μεγάλη τάση και θα τα δεις σε πολλές διάσημες αφού τα είδες στα catwalks του καλοκαιριού!Αλυσίδες λεπτές ή και πιο χοντρές θα στολίσουν τα πόδια μας φέτος και θα δώσουν λάμψη κυριολεκτικά παντού! Μία από τις ccelebrities που έχουν ήδη υιοθετ" />

Hit enter after type your search item

Η Rosie Huntington φέτος φοράει το αγαπημένο της κόσμημα στο…πόδι!

/
/
img

Τα anklets φέτος είναι μεγάλη τάση και θα τα δεις σε πολλές διάσημες αφού τα είδες στα catwalks του καλοκαιριού!Αλυσίδες λεπτές ή και πιο χοντρές θα στολίσουν τα πόδια μας φέτος και θα δώσουν λάμψη κυριολεκτικά παντού! Μία από τις ccelebrities που έχουν ήδη υιοθετήσει αυτό το trend είναι η Rosie Huntington που δεν έχει σταματήσει να το φοράει με mules και πέδιλα δίνοντας posh detail στην εμφάνιση της.

Αν μπεις στον προσωπικό της λογαριασμό θα δεις πολλές φωτογραφίες με τα πόδια της και το anklet σαν κόσμημα που ακόμη και όταν δεν φοράει τα summer sandals της το κρατάει!

Η Rosie επιλέγει chunky αλυσίδα αλλά και μία πιο λεπτή είναι επίσης τέλεια επιλογή για αυτό το καλοκαίρι!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :