Μια δημιουργική σεζόν ξεκινάει για τη Σμαράγδα Καρύδη, αφού πέρα από την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega με το παιχνίδι «Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ», πρόκειται να τη δούμε και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μ" />

Hit enter after type your search item

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε τη νέα σεζόν με γυμναστική (pic)

/
/
img

Μια δημιουργική σεζόν ξεκινάει για τη Σμαράγδα Καρύδη, αφού πέρα από την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega με το παιχνίδι «Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ», πρόκειται να τη δούμε και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα«. Η γνωστή ηθοποιός ύστερα από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές, είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά.

Η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να αρχίσει δυναμικά τη νέα χρονιά, αφού λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα, αποφάσισε να βάλε τη γυμναστική στη ζωή της. Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια μπήκε και πάλι σε πρόγραμμα, καθώς το φθινόπωρο έχει ξεκινήσει επίσημα εδώ και μερικές ημέρες.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, η Σμαράγδα Καρύδη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για την απόφασή της. Φορώντας τα αθλητικά της και έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σκύλο, Γιάννη, η ηθοποιός υπακούει στις οδηγίες της δασκάλας της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :