Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ηλικια των 3 παιδιών της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ηλικια των 3 παιδιών της! ” Ο Θέμης είναι ένας πολύ καλός και δοτικός πατέρας, που θαυμάζει την δουλειά μου και μάλιστα είναι και πολύ υποστηρικτικός”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνίδα παρουσιάστρια. Σταματίνα ΤσιμτσιλήΠαιδιάΗλικία
7 έτη (2013)
Νάγια Σοφού
6 έτη (2014)
Μαίρη Σοφού

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ”ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΚΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ”

Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέντευξη: Συνέντευξη στο ηλεκτρονικό περιοδικό asist παραχώρησε η Σταματινα Τσιμτσιλή, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ενώ αποκάλυψε τι κάνουν όταν η σχέση τους περνάει κρίση. Αρχικά για την σχέση της με τον δικηγόρο είπε: “Η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνεις σε μια σχέση θέλεις να έχει τις καλύτερες προοπτικές.

Αυτό είναι το αγαπημένο πρωινό γεύμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ελπίζεις, ονειρεύεσαι, φαντάζεσαι. Χαίρομαι, που στη σχέση μου με τον Θέμη όλα πήγαν καλά καθώς πάντα καταφέρνουμε να έχουμε τους σωστούς κώδικες επικοινωνίας μεταξύ μας. Ακόμα κι όταν δημιουργούνται κάποιες κρίσεις και μικροπροβλήματα αυτά είναι παροδικά και τα ξεπερνούμε. Βέβαια βοηθάει πολύ κι ο χαρακτήρας του Θέμη. Ποτέ δεν φέρνει στο σπίτι την ένταση τής δουλειάς του” και συνέχισε:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Θέλω να ικανοποιώ τις ανάγκες του Θέμη Σοφού.”

“Είναι ένας πολύ καλός και δοτικός πατέρας, που θαυμάζει την δουλειά μου και μάλιστα είναι και πολύ υποστηρικτικός. Αυτό με κάνει να είμαι κι εγώ σωστή σύντροφος. Εκτιμάει και σέβεται ο ένας τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να έχουμε και τον δικό μας χώρο μέσα στη σχέση μας. Εκτός από την αμέριστη αγάπη μας έχουμε κι έναν αμοιβαίο σεβασμό. Ήταν κάτι που το ήλπιζα και το ήθελα από την αρχή της σχέση μας και τελικά το κατακτήσαμε. Μιλάμε πολύ και κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας, πράγμα που δεν το βλέπω στο περιβάλλον μας. Τα περισσότερα ζευγάρια των φίλων μας έχουν κοινωνική ζωή μόνο με άλλους”.

ΛΑΒΩΜΕΝΗ Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ! ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ON AIR!

Τσιμτσιλή: Το πάθος για το «εμείς», είναι πια σε δεύτερη μοίρα
Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγούμε οι δυο μας και να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου. Αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη με τον Θέμη. Όμως δεν σου κρύβω ότι η ύπαρξη των παιδιών και η δημιουργία της οικογένειας πάντα κάνει τον έρωτα ενός ζευγαριού να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητά μας είναι η οικογενειακή ευτυχία και τα σχέδια που κάνουμε για τα παιδιά μας. Το πάθος για το «εμείς», είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Όταν βρίσκουμε ευκαιρία φροντίζουμε να κάνουμε μικρές αποδράσεις οι δυο μας, έστω και για λίγο. Θέλουμε να περνάμε όσο γίνεται δικές μας στιγμές. Αλλά όπως είπαμε είμαστε οικογένεια με παιδιά και αυτή έχει τον πρώτο λόγο. Είναι κάτι που το κάνουμε συνειδητά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το άγνωστο πρόβλημα με την υγεία της, ο πολύποδας και το χειρουργείο!

Για το αν μοιράζονται τα προβλήματα της δουλειάς: “Ο Θέμης δεν μπορεί λόγω της ιδιαιτερότητας, της δουλειάς του να το κάνει αλλά λέμε πώς κύλησε η μέρα μας στη δουλειά. Από την άλλη εγώ τον συμβουλεύομαι πολύ γιατί έχει πιο ψύχραιμη ματιά ενώ εγώ είμαι πιο συναισθηματική. Εκτιμώ την γνώμη του και την υπολογίζω”, ήταν τα λόγια της Ελληνίδας παρουσιάστριας.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: