Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τσιμτσιλή και το μήνυμα στην Όλγα Κιουρτσάκη για το μωρό, που έχασε

2

Η Όλγα Κιουρτσάκη έχασε το μωράκι της έξι μέρες πριν τον γάμο της και η ίδια ενημέρωσε μέσω του facebook για το δυσάρεστο γεγονός.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα:«Θέλω να της πω να μη στενοχωριέται, ότι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Εμείς το ξέραμε από την ημέρα του γάμου της, είχε ακουστεί. Το σεβαστήκαμε, και δεν ρωτήσαμε, και δεν το συζητήσαμε».

Και αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από το Happy Day: «Εγώ δεν θα ξεχάσω, είχαμε χάσει το δεύτερο μωρό μας και ήμασταν στη βάφτιση του Γιάννη Λιάγκα στην Τήνο. Το είχαμε χάσει πριν από 15 μέρες, και έρχεται μία κυρία μέσα στην αφέλειά της και λέει: «Άντε ρε, τι θα γίνει, δεν θα κάνετε ένα παιδάκι εσείς;» και είχαμε μείνει. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα σπίτι…». Δείτε το βίντεο!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. σωστα στο άρθρο

    Αγενές να ρωτούν συνεχώς πότε θα κάνει παιδί ένα ζευγάρι,ειδικά σε όσους δεν έχουν κανένα ακόμα.Μπορεί να δυσκολεύονται ή να έχουν λόγους υγείας που δεν προσπαθούν ή ένα σωρό λόγους.

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    Δεν υπάρχει χειρότερο να έχεις το καημό σου και να έρχεται η κάθε τσοκαρέλω να σου λέει διάφορα. Όταν τους λες τι συμβαίνει να αντιμετωπίζεις την λυπησιά και τον οίκτο της κάθε χαμούρας.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com