Η συγγνώμη, η ομοφυλοφιλία και η συμβουλή στους νέους

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την ομοφυλοφιλία και ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ και μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη.

Αρχικά, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την ομοφυλοφιλία του και τους στόχους που έθεσε στη ζωή του.

Έτσι, είπε ότι «η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός, λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου».

Ταυτόχρονα, έδωσε μια συμβουλή στους νέους και τόνισε πως «θα βρείτε ανθρώπους που θα μπορείτε να συνεννοηθείτε».

«Επίσης είχα τη χαρά και την τιμή να έχω γονείς δύο υπέροχους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά την αγάπη για το παιδί τους την έβαζαν πολύ πιο πάνω από το τι θα πει ο κόσμος. Οπότε όλα καλά, μην ακούτε κανέναν. Θα ζοριστείτε, αλλά να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους που θα μπορείτε να συνεννοηθείτε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, ο ταλαντούχος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για ένα επεισόδιο, στην σειρά «Παρά 5», καθώς είχε τρανσφοβικό χιούμορ.

«Είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία. Τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιον άνθρωπο και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Μακάρι όταν ξαναπαιχτεί αυτό το επεισόδιο να υπάρχει μία σήμανση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί αντιμετώπισα με αστειάκια τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο και την ταυτότητα του άλλου. Εκτιμώ αφάνταστα και στηρίζω τον αγώνα τους», είπε στη συνέχεια.

Leave a Comment