Η syper ΧΥΛΟΠΙΤΑ για Κατερίνα Καινούργιου! “Θες παιδάκι; Πάρε ΤΩΡΑ ένα σκυλάκι”

Η syper ΧΥΛΟΠΙΤΑ για Κατερίνα Καινούργιου! "Θες παιδάκι; Πάρε ΤΩΡΑ ένα σκυλάκι"

Η syper ΧΥΛΟΠΙΤΑ για Κατερίνα Καινούργιου! “Θες παιδάκι; Πάρε ΤΩΡΑ ένα σκυλάκι” Θα του κάνουμε και ίνσταγκραμ. Μην στεναχωριέσαι! Και του έκαναν και instagram του σκύλου! Ενώ η πανέμορφη παρουσιάστρια διατυμπανίζει – εως και αυτοσαρκάζεται μέσα από την εκπομπή της – πως θέλει γάμο και οικογένεια, αυτό μάλλον “τρομάζει” τον αγαπημένο της και γοητευτικότατο εφοπλιστή Φίλλιπο Τσαγκρίδη, ο οποίος βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι μας αφού η παρουσιάστρια δεν το κρύβει: Πως η Κατερίνα  Καινούργιου θέλει γάμο.

Αυτή είναι η πρωτεραιότητα της σε ότι αφορά στα αισθηματικά της. Όταν κάποιος δεν σου κρύβεται ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να σου κρυφτεί πως έχει πρωταιραιότητες, αυτομάτως, εσύ γίνεσαι αρνητικός απέναντι τους. Οπότε λες: Αν σ’ αρέσει η ζωή μας, εδώ είμαι. Αν θέλεις κάτι άλλο, λυπάμαι, πρέπει να το θέλω και γω.

Κατερίνα Καινούργιου CHEF: Μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ΙΤΑΛΙΚΟ με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αυτά δεν μας τα είπε ο σύντροφος της Κατερίνας βέβαια. Μας τα λέει η ίδια η ζωή καθημερινά. Οπότε, βλέποντας τις εξελίξεις και όσα η Κατερίνα δηλώνει ξανά και ξανά, έχουμε άποψη για το “πως” και το “γιατί”.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Κατερίνας, ο Φίλλιπος Τσαγκρίδης της έκανε δώρο ένα σκυλάκι. Αυτό κι αν είναι συμβολικό λέμε εμείς. η παρουσιάστρια μάλιστα σχεδόν σοκάρει με την περιγραφή της γα το τι έγινε με το θέμα “γάμος” στις Μαλδίβες που πήγαν!

Του έλεγα να με πεντρευτεί εδώ για πλάκα, αφού εδώ ο γάμος δεν μετράει και ούτε για πλάκα δεν ήθελε…είπε η ίδια!

Καταγράφουμε λοιπόν τα νεότερα! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να…οδεύει ολοταχώς για γάμο με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας καινούργιου. Η Κατερίνα όμως δεν φαίνεται να έχει παράλληλη πορεία!

Κατερίνα Καινούργιου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με ΕΣΩΡΟΥΧΑ ως …. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ!

Διαβάστε ακόμα:
Mε αφορμή την ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το love story της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της προσωπική εξομολόγηση.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος έχουν παντρευτεί τρεις φορές! Μια στις Μαλδίβες, όπου είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης, μία με πολιτικό γάμο στο Γύθειο και μία με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.

Η Κατερίνα, η οποία είχε πάει κι εκείνη στις Μαλδίβες με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη είπε: «Μόνο εγώ πήγα στις Μαλδίβες και δεν αντάλλαξα όρκους αγάπης;

Εγώ πήγα έβλεπα πηγαίναν τα ζευγάρια, είχαν πάρει φωτογράφους, αντάλλασσαν όρκους, του έλεγα τι ωραία αυτά, ναι ναι κοίταζε αλλού. Έκανε την πάπια.

Του λέω και να με παντρευτείς εδώ δεν ισχύει στην Ελλάδα, μην αγχώνεσαι δεν πιάνει».

 

Γράψτε ένα σχόλιο