Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη ξέσπασε κατά των celebrities που κατακεραύνωσαν τον τραγουδιστή!
Τα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν για την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις και γνωστοί Έλληνες έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του τραγουδιστή.
Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Δανάη Μπάρκα, σχετικές αναρτήσεις έκαναν οι Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Αντίνοος Αλμπάνης.
Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου μετά τις δημοσιεύσεις των παραπάνω, ξέσπασε κατά τους μέσω Instagram και τους αποκάλεσε ψευτο celebrities!
Συγκεκριμένα, έγραψε: “Δυστυχώς ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;”. Πολύ σπάνια τοποθετούμε, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτο celebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεος θα σας κρίνει”!
Δείτε τη δημοσίευση της:

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
