Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα με το Tlive

“Η ζωή λένε ότι κάνει κύκλους, η τηλεόραση από ό,τι φαίνεται κάνει επίσης κύκλους”, είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη του Tlive
Μεγάλη πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η Τατιάνα Στεφανίδου με το Tlive, σε νέα ώρα στις 14:50. Λαμπερή και εντυπωσιακή, με ένα κομψό φόρεμα στις αποχρώσεις του πράσινου, η παρουσιάστρια είπε ξανά «καλησπέρα» στους τηλεθεατές μετά από αρκετά χρόνια.
«Ε, λοιπόν, καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Ναι, ξαναλέω καλησπέρα, Βλέπετε την πρεμιέρα του Tlive σε νέα ώρα, με ανανεωμένο περιεχόμενο, έρευνες, αποκαλύψεις, δυνατές προσωπικές ιστορίες και hightech αισθητική.
Η ζωή λένε ότι κάνει κύκλους, η τηλεόραση από ό,τι φαίνεται κάνει επίσης κύκλους. Άρα, επιστρέψαμε μεσημέρι, στην ώρα που σας κάνουμε παρέα αρκετά χρόνια τώρα, στην ώρα που είχαμε πάντα μια δυνατή και διαδραστική επικοινωνία. Καλή μας αρχή», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής.

Σήμερα στο Tlive: Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισσάβετ, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της, μετά τη δολοφονία του πυγμάχου στη Βάρη. Η σχέση τους, τα τελευταία λόγια που της είπε το μοιραίο πρωινό, και η ζωή μετά το χαμό του αγαπημένου της.
Ακόμη, το τελευταίο αντίο στον Mad Clip κι ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ρίχνει φως στο τροχαίο.

https://freegossip.gr/