Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει πρεμιέρα με το απόλυτο τρέιλερ

Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου με το T Live την Δευτέρα στις 14:50.
Στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha επιστρέφει η Τατιάνα Στεφανίδου, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε νέα ώρα στις 14:50 με την εκπομπή T Live.
Παίζοντας ένα παιχνίδι με την προοπτική, το νέο τρέιλερ του Tlive, πραγματεύεται την πολυπρισματική διάσταση της πραγματικότητας. Χρησιμοποιεί εξελιγμένα γραφικά, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο στούντιο. Η Τατιάνα Στεφανίδου υπογραμμίζει πως «υπάρχει πάντα και μία άλλη πλευρά.» Το Tlive θα παρουσιάζει κάθε οπτική σε ό,τι μας αφορά.
Για δεύτερη σεζόν, η εκπομπή επικαιρότητας με τη σύγχρονη αισθητική και τη μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου, επιστρέφει στον Alpha. Γεγονότα που συγκλονίζουν, και πράξεις που συγκινούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Διαδραστικές ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, έρευνα και αποκλειστικά ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μας συνθέτουν το Tlive και αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, η νέα ενότητα της εκπομπής σε ξεχωριστό πλατό, με προσωπικές συνεντεύξεις και τετ-α–τετ εξομολογήσεις από πρόσωπα της επικαιρότητας, έρχεται να τονίσει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό χαρακτήρα του Tlive που βρίσκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα.

Μέσα από τον αέρα του Alpha προβλήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, το νέο έξυπνο τρέιλερ για το T Live.

T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.  Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14:50 για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

https://freegossip.gr/