Η τράπεζα ING ακύρωσε τη συμμετοχή του Kevin Spacey σε επιχειρηματικό συνέδριο

0

Η ολλανδική τράπεζα ING ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή του Aμερικανού ηθοποιού Kevin Spacey στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου.

«Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί γύρω από τον Kevin Spacey σε σχέση με τις υποψίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, η ING αποφάσισε ότι πλέον δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου», αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συνεδρίου που διοργανώνει με την εταιρία Tribe Company.

«Επίσης η παρουσία του θα εξέτρεπε την προσοχή από τον στόχο του BusinessBoost Live που είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επιχειρηματίες για τα μεγα-δεδομένα και να τους αφήσει να επιτύχουν στη συνέχιση των επιχειρηματικών τους φιλοδοξιών. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Kevin Spacey να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του».

Ανάμεσα στους καλεσμένους του συνεδρίου που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και φοιτητές, είναι ο «πάπας του τηλερίαλι» Ολλανδός Γιον ντε Μολ, ιδρυτής των εταιριών παραγωγής Endemol και Talpa και δημιουργός του Big Brother, όπως και ο Mo Gawdat, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρηματικότητας της Google X, του τμήματος καινοτομίας του αμερικανικού κολοσσού.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com