Οι τρυφερές ευχές της Ευγενίας Μανωλίδου για τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη

1

Η Ευγενία φωτογράφισε και την πρωτότυπη γενέθλια τούρτα με τις αρχαιοελληνικές ευχές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε 45 ετών και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου φρόντισε να οργανώσει ένα ξεχωριστό γενέθλιο πάρτι. Η μαέστρος και παρουσιάστρια φρόντισε να είναι όλα τέλεια για τα γενέθλια του καλού της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα στο Instagram.

Το ραντεβού δόθηκε με τους φίλους και τους μαθητές του Άδωνι, στο νέο χώρο που εγκαινίασαν πρόσφατα για την Ελληνική Αγωγή, τον οποίο η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρούν ότι είναι το δεύτερο σπίτι τους.

«Τα φετινά γενέθλια τα γιορτάσαμε στο νέο μας σπίτι, εκεί που περνάμε πια τον περισσότερο χρόνο. Με φίλους αγαπημένους που έγιναν μαθητές ξανά ή με μαθητές που εκ των υστέρων έγιναν φίλοι. Νιώσαμε την αγάπη και γεμίσαμε δύναμη. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν σήμερα κοντά μας», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου, ενώ σήμερα ανέβασε δύο ακόμη φωτογραφίες. Η μία είναι με τον σύζυγό της γράφοντας: «45 and gorgeous! Και του χρόνου!» και η άλλη είναι η πρωτότυπη γενέθλια τούρτα με αρχαιοελληνικές ευχές.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com