Η Τσολάκη και το bachelor λίγες ώρες πριν από τον γάμο της

3

Τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα πρόκειται να ανέβει η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και ο σύντροφος της Παύλος Πετρουλάκης.

Το ζευγάρι μετρά δύο χρόνια από την πρώτη στιγμή γνωριμίας, ωστόσο ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος. Έτσι αποφάσισαν αρκετά νωρίς να προχωρήσουν σε γάμο.

Λίγες ώρες πριν το ιερό μυστήριο η κουμπάρα της παρουσιάστριας, Χρύσα Καλπάκη, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από την γυναικομάζωξη μια νύκτα πριν το γάμο. Δείτε τα στιγμιότυπα.

21624258_10214586713891410_228601808_n

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

    • Ανώνυμος στο άρθρο

      ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Π.Π αναφανδον μπεκροΡΑΚΗς κοκο φισφιρικα κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site

  1. Αντιγραφείς και καταϊδρωμένος όπως πάντα οι Βαλκάνιες . Και δεν είναι bachelor αλλα bachelorette όταν πρόκειται για γυναίκες. Αγράμματα γίδια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com