ΤΙΤΛΟΙ για ΓΕΛΙΑ: «Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει!»

0

Για να δείξουμε πόσο συμπαθούμε κάποιον πρέπει να γράψουμε «κοιλίτσα»; Τσάμπα υπερβολή, κουραστική υπερβολή και τόσο επαναλαμβανόμενη από τους…συναδέλφους! Αν δηλαδή, γράψουμε «κοιλιά» τρέχει κάτι; Άσε που σε μιά έγκυο τι άλλο θα είναι από…»φουσκωμένη»; Βουλωμένο γράμμα διαβάζουμε!
Θα μάθουμε να γράφουμε απλά και…χωρίς υπερβολές ανούσιες; Αν ένας αναγνώστης διαβάσει αυτό τον τίτλο – για μπείτε στη θέση του – θα κάνει κλικ να διαβάσει περισσότερα;

H Βίκυ Καγιά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς σύντομα θα υποδεχτεί το δεύτερο της παιδάκι. Έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star, ούσα μοντέλο καταφέρνει να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της. Κάτι που το απέδειξε και με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ πόζαρε στον φακό με ένα μαύρο στενό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο όμορφη είναι και το πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.
Δείτε την φωτογραφία:

Μοιραστείτε το!

Δεν επιτρέπονται σχόλια