Hit enter after type your search item
img

Η ΒΟΜΒΑ! Τα ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ Χρηστίδου Μαραντίνης!

/
/

Η ΒΟΜΒΑ! Τα ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ Χρηστίδου Μαραντίνης! Μετά από μήνες δημοσιων υπονοούμενων και βολών στα σόσιαλ που δήλωναν ξεκάθαρα πρώτον, τό ότι ήξεραν καλά τι έκαναν αφού ξερουν πολύ καλά τι σημαίνει έκθεση στα σόσιαλ και δεύτερον, πως είχαν πολλά νεύρα ο ένας με τον άλλο, τα πράγματα άλλαξαν άρδην! Μετά από την ένταξη του Θοδωρή στους…”ενεργούς μπαμπάδες”, πράγμα που για μας, αποδεικνύει πόσο ΔΕΝ τα έχουν βρει ή πόσο ακόμα υπάρχουν τριβές που δεν έχουν ξεπεράσει. Είναι πολύ δεικτικό το ότι ο Μαραντίνης εντάχθηκε σε μια κοινότητα που διεκδικεί ίσο χρόνο για τους πατεράδες. ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ! Ολόκληρο βίντεο ανακοίνωση ανέβασε για τον λόγο αυτό.

ΜΠΙΛΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ Χρηστίδου – Μαραντίνης! Διεκδικεί την ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ των παιδιών ο Θοδωρής

Μετά το ολιγόμηνο διάστημα αντιπαραθέσεων το πρώην ζευγάρι ξαναγύρισε στους ήρεμους ρυθμούς του. Πριν από λίγη ώρα, μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε αφορμή να κάνει μία δημόσια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους.

Η ΒΟΜΒΑ! Τα ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ Χρηστίδου Μαραντίνης!

Διαβάστε εδώ τι έγινε σχετικά με την προσπάθεια του Θοδωρη να πάρει…ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ των παιδιών!

Θ’ αλλάξει τους ΝΟΜΟΥΣ ο Μαραντίνης για τα παιδιά του! ΚΙΝΗΜΑ για να πάρει ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από την Χρηστίδου!Αν τα είχαν βρει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα ξεκινούσε την…ΜΑΧΗ αυτή ο Θοδωρής, εντασσόμενος στο κίνημα που διεκδικεί τα παιδιά να μεγαλώνουν ΙΣΑ και με τους μπαμπάδες τους;

Θ’ αλλάξει τους ΝΟΜΟΥΣ ο Μαραντίνης! Μπήκε στο γνωστό πια ΚΙΝΗΜΑ “ενεργοί μπαμπάδες” μάλιστα με δημόσια τοποθέτηση τυ εξηγεί τους λόγους και ζητά να πάρει την…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από την Χρηστίδου! Την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνεπιμέλεια ξαναλέμε. Το…”υποχρεωτική” είναι η λέξη που διευκρινίζει τα πάντα! Την απάντηση όπως πολύ σωστά λέει ο Θοδωρής, στην ερώτηση των παιδιών: “Γιατί μπαμπά δεν μπορώ να σε βλέπω συνέχεια;”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο κίνημα “ενεργοί μπαμπάδες” και μάχεται μαζί τους για την αλλαγή των νόμων. Την θέσπιση νέων νόμων που να διασφαλίζουν την πραγματική ψυχολογική υγεία των παιδιών. Νόμων που να μην στερούν από τα παιδιά τον έναν από τους δύο γονείς.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ»

Είναι λυπηρό το φαινόμενο τα παιδιά να γίνονται “κτήμα” και όχι να προφυλλάσονται και συναισθηματικά κια ψυχολογικά. Να μην ζουν την στοργή εκείνων, όσων πραγματικά θέλουν να τους την προσφέρουν. Μαζί με κείνους λοιπόν εντάσσεται ο Θοδωρής Μαραντίνης και προσαθούν ν’ αλλάξουν δεδομένα δεκαετιών. Που ναι μεν προστάτευαν τα παιδιά στις περιπτώσεις εκείνες που έπρεπε να μείνουν με την μητέρα τους, δεν ήταν το ίδιο εύκολο όμως να συμβεί το αντίθετο όταν υπήρχαν οι προυποθέσεις. Δεν ήταν επίσης δυνατόν να “εκπαιδευτούν” οι γονείς και να μάθουν να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από το καλό των παιδιών τους.

Να αντιλαμβάνονται ότι από την στιγμή που τα έφεραν στον κόσμο το “πρέπει και γω να κάνω τη ζωή μου” ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει.

Δεν μπορεί να υπάρξει επειδή τώρα πια υπάρχουν τα παιδιά τους. Η ζωή τους είναι ένα με τα παιδιά τους. Ποτέ δεν θα μπορεί να είναι οπως πριν απ’ αυτά. όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αλλά και να…λατρέψουν αυτή την πραγματικότητα. Όσοι δεν μπορούν να ευγνωμονούν που τους συμβαίνει εκείνοι, δεν μπορούν απλά να δουν καθαρά….δυστυχώς για τα παιδιά.

Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε μας πέφτει λόγος για το πως είναι κάθε γονιός. Μπορούμε όμως να πούμε, πως όποιος θέλει να είναι γονιός, πρέπει να έχει το απόλυτο, μα απόλυτο και αναμφισβήτητο δικαίωμα.

Αποκάλυψη τώρα! Το σπίτι ΑΝΑΚΤΟΡΟ της Σίσσυς Χρηστίδου! Το…χασε ο Θοδωρής Μαραντίνης (video)

Ας δούμε λοόν τι είπε και πως το είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο βίντεο που ανέβασε ξεκινώντας και επίσημα πλέον την ΚΟΝΤΡΑ με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την επιμέλεια των παιδιών!
Η παρουσιάστρια έδειχνε το δώρο που δίνει σήμερα η εκπομπή της, το οποίο είναι ένα μονόπετρο. Αφού έριξε μία σπόντα στον Κωνσταντίνο Βασάλο όπως συνηθίζει να τον πειράζει για τον γάμο του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σχολίασε και κάτι που αφορά την ίδια.
Συγκεκριμένα, ένας από τους συνεργάτες της, τη ρώτησε εάν φοράει ακόμα το δικό της μονόπετρο. Τότε εκείνη γέλασε και απάντησε: «Δεν το φόρεσα ποτέ, μόνο στον γάμο μου». Δείτε εδώ και μία υπέροχη φωτογραφία των παιδιών τους.Η ΒΟΜΒΑ! Τα ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ Χρηστίδου Μαραντίνης!

Διαβάστε ακόμα: Τι έγινε στην γιορτή του γιου τους!

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, τους ενώνει η απεριόριστη αγάπη που έχουν για τα δυο παιδιά τους. Τα νέα που έγιναν γνωστά μάλιστα χθες, ήταν πολύ ευχάριστα, αφού γιόρτασαν τη γιορτή του Φίλιππου. Βέβαια, με έναν διαφορετικό τρόπο.Όπως αποκάλυψε επίσης, το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της, πήραν δώρο στον γιο τους ένα 3D printer, το οποίο τους είχε ζητήσει ο ίδιος. Λίγες ώρες αργότερ, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχήθηκαν και δημόσια στον Φίλιππο μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ευχές δημόσια! «Χρόνια πολλά αστέρι μου γλυκό… εύχομαι το υπέροχο χαμόγελο σου να συνεχίσει να φωτίζει τον κόσμο όλο… και την όμορφη ψυχούλα σου.. σ’ ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο…και μη ξεχνάς..είμαι πάντα εδώ!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :