Δημοφιλή

Η Ζέτα Μακρυπούλια ΟΛΟΓΥΜΝΗ! Βίντεο με τις ΓΥΜΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ που ΚΟΛΑΣΑΝ και ΔΕΣΠΟΤΗ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ΟΛΟΓΥΜΝΗ! Βίντεο με τις ΓΥΜΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ που ΚΟΛΑΣΑΝ και ΔΕΣΠΟΤΗ! Θα πάθεις πλάκα από το νεαρό της ηλικίας της και από το πόσο προκλητικές ήταν οι σκηνές που προβλήθηκαν στο σίριαλ μεγάλου καναλιού τότε, πριν τρεις δεκαετίες σχεδόν! Δεν είναι καθόλου εύστοχο σκηνοθετικά αλλά ούτε σεναριακά να βλέπεις ένα κορίτσι η εμφάνιση του οποίου παραπέμπει σε ανήλικο και να μην φρικάρεις. Η εξαιρετικά μικρή σε ηλικία πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια σε σκηνές που στο όνομα των…σιριαλ κρίνοντα από μας και εξαιρετικά σκληρές.

Αποφάσισε να ΜΙΛΗΣΕΙ ο Ρέμος για τη Μακρυπούλια!

Το εντελώς από το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε εκείνες τις σκηνές που όσο πιο πολύ αληθοφανείς επιδίωξε ο σκηνοθέτης να τις κάνει, τόσο πιο απωθητικές γίνονταν. Η εντυπωσιακή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζεται αγνώριστη σε τηλεοπτικό σήριαλ το μακρινό 1995! Δείτε το απόσπασμα και θα μείνετε με το στόμα ορθάνοιχτο!

ΒΟΜΒΑ με την Ζέτα Μακρυπούλια! ΑΝΗΛΙΚΗ σε ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!!!
ΒΟΜΒΑ με την Ζέτα Μακρυπούλια! ΑΝΗΛΙΚΗ σε ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ζέτα Μακρυπούλια! Ο χωρισμός, τα εσώρουχα και η τηλεθέαση

Το στιγμιότυπο είναι από την τηλεοπτική σειρά του Star, «Οι δικηγόροι της Αθήνας», που έπαιζε πριν 27 χρόνια! Πραγματικό κοριτσάκι η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια ηλικία! Δες την μόλις 13 ετών. Η Ζέτα Μακρυπούλια συμμετείχε σε διαφημίσεις και video clip και 14 ετών εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Σε βίντεο από το 1993 που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται ανάμεσα στα κορίτσια του σόου.

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια είχε τότε το φυσικό χρώμα μαλλιών της που είναι το καστανό, αλλά και ένα ταλέντο στην παρουσίαση που άρχιζε να ξεχωρίζει, αφού βρισκόταν πολλές στιγμές στο πλευρό της παρουσιάστριας του σόου, Ρούλας Κορομηλά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ακολούθησε έκτοτε παράλληλους δρόμους, τόσο στην παρουσίαση, όσο και στην υποκριτική. Η πορεία της στην τηλεόραση περιλαμβάνει την παρουσίαση μεγάλων σόου, όπως το Dancing with the stars και το Just The 2 Of Us.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ΜΑΓΙΟ και… ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ!

Στην τηλεόραση η συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Στο Παρα Πέντε» (2005-2007) ήταν από εκείνες που συζητήθηκαν έντονα και μνημονεύονται ακόμα.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει με επιτυχία το ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι Rouk Zouk. Το τηλεπαιχνίδι που έχει προφέρει ουκ ολίγες φορές σπαρταριστές στιγμές ξεκίνησε να προβάλλεται αρχικά με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση, στο MEGA, τον Απρίλιο του 1994 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 1997.

Related Articles

Back to top button