Η Ζέτα μετά τον γάμο του αδελφού της… παίρνει σειρά!

2

Μεγάλες χαρές έζησε πριν από λίγες εβδομάδες η οικογένεια Μακρυπούλια.

Στις 19 Οκτωβρίου το πρωί, ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια, Άκης, παντρεύτηκε µε πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Ελίζα Σπυροπούλου. Ο Ακης Μακρυπουλιας, ο οποίος είναι ο βενιαµίν της οικογένειας Μακρυπούλια, ένωσε τη ζωή του µε τη σύντροφό του στο δηµαρχείο Αθηνών, µε την ηθοποιό και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να στέκονται στο πλευρό του ζευγαριού µαζί µε τα υπόλοιπα µέλη της οικογένειας Μακρυπούλια. Ο πολιτικός γάµος πραγµατοποιήθηκε κάτω από άκρα µυστικότητα, καθώς γνώριζαν πως η δηµοσιοποίηση της είδησης θα προσέλκυε πολλούς δηµοσιογράφους και φωτογράφους λόγω της Ζέτας και του Μιχάλη, κάτι που δεν ήθελαν να συµβεί σε µια τόσο προσωπική στιγµή του ζευγαριού. Οσο για το τραπέζι αµέσως µετά την τελετή, αυτό έγινε στο µεζεδοπωλείο που διαθέτει ο Άκης Μακρυπούλιας στην περιοχή του Κεραµεικού, παρουσία µόνο των πολύ στενών συγγενών. Οι γονείς του γαµπρού, Κική και Κώστας Μακρυπούλιας, καµάρωναν την ευτυχία τόσο των νεόνυµφων όσο και των άλλων παιδιών τους, της Ζέτας µε τον Μιχάλη και του µεγαλύτερου γιου τους, που έχει ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια, τα οποία αποτελούν τη µεγάλη αδυναµία της ηθοποιού. Σύντοµα, βέβαια, η Ζέτα, σύμφωνα με τη real, θα αποκτήσει άλλη µια µεγάλη αδυναµία, που είναι φυσικά το κοριτσάκι που περιµένουν οι νεόνυµφοι. Όσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει τρελή αδυναµία τόσο στις ανιψιές της Ζέτας όσο και στον ανιψιό του, τον γιο της αδερφής του Μελίνας, τον οποίο επισκέπτεται κάθε φορά που ταξιδεύει στην Κύπρο. «Και στα δικά σας σύντοµα», έλεγαν οι συγγενείς της ηθοποιού στη Ζέτα και στον Μιχάλη, που χαµογελούσαν αµήχανα στις ευχές από καρδιάς. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και επτά ολόκληρα χρόνια, µέσα στα οποία βίωσαν πολλές χαρές, αλλά και πολλά σκαµπανεβάσµατα, τα οποία όµως ευτυχώς δεν στάθηκαν ικανά να κλονίσουν την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια συζεί στην πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή στα νότια προάστια, ενώ τα καλοκαίρια επισκέπτεται την εξοχική κατοικία του στην Πάρο. Η Ζέτα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Μιχάλη και εκείνος µε τη σειρά του τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή. «Η Ζέτα έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πως ζουν µε τον Μιχάλη σαν παντρεµένοι, όµως τώρα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην απόφαση να παντρευτούν», αποκαλύπτει στενός φίλος του ζευγαριού.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. φενια στο άρθρο

    ΑΥΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ …..ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    • @φενια στο άρθρο

      Τι είδους ευχαρίστηση νιώθετε μερικοί,με το να πιστεύετε ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν σχέση;Σας παρηγορεί αυτό;

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com