Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντάει στην Σπυροπούλου: «Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα είπε»

10

Καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δήλωσε:

«Η μοναδική απομάκρυνση από την εκπομπή μου ήταν της Ζήνας Κουτσελίνη. Δεν το είχα ζητήσει εγώ και ήταν κάτι που με πείραξε πολύ γιατί με ξεγύμνωσαν και μου πήραν έναν άνθρωπο που ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα».

Την απάντησή της στα παράπονα της πρώην οικοδέσποινας της εκπομπής «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου» έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Τα πράγματα δεν είναι όπως τα είπε η Κωνσταντίνα, αλλά ούτε και εγώ πρόκειται να πω δημόσια αυτά που συνέβησαν. Αν εκείνη θέλει να μοιραστεί αλήθειες με τη Ζήνα, εδώ είμαι να πιούμε ένα καφέ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της οποίας η εκπομπή σημειώνει στο Star υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά όμως, είναι ένα μικρό παιδί, την αγαπώ, μας χωρίζει μία δεκαετία και κάτι παραπάνω και η ίδια η ζωή θα της δείξει πως στην πορεία θα πρέπει να αλλάξει διαδρομές ζωής, νου και ανθρώπων που επέλεξε να έχει δίπλα της όταν τους είχε πραγματικά ανάγκη, γιατί εγώ αν εκείνη το επιλέξει θα είμαι και πάλι κοντά της για να της κάνω μια αγκαλιά μάνας».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

10 Σχόλια

  • αδικη η συγκριση στο άρθρο

   Εγώ που δεν είμαι …αγόρι,διαλέγω την δημοσιογράφο και επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια Κουτσελίνη.Αλλά τα αγόρια,φυσικά θα διάλεγαν την νέα κι όμορφη Σπυροπουλου

  • ΜΙΛΦΑΚΙΑΣ στο άρθρο

   Θα διάλεγα Κουτσελίνη, μου βγάζει κάτι το σεξουλιάρικο κι αισθησιακό. Η Σπυροπούλου είναι άχαρη με περίεργα πόδια και χοντρό κορμό και δείχνει πολύ κρύα κι αντιερωτική.

 1. Ανώνυμος στο άρθρο

  Σιγά μην είναι ηκουτσελινη το 70 κάτω από πενήντα μας πλασάρεται κ σ Ι Α υτη;; 50+ειναι ίσα με μαραγκού Δάκη μπακοδημου κάλπες όλες κόλλησαν στα 40

 2. κόραξ στο άρθρο

  Σιγά μην ήταν όπως τα έλεγε η αθώα περιστερά Κωνσταντίνα.Απο την ώρα που είχε πάρει εκπομπή έφευγαν ο ένας πίσω απο τον άλλον.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com