Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε με νόημα για τη νέα τηλεοπτική της «αντίπαλο» Τατιάνα Στεφανίδου!!

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε με νόημα για τη νέα τηλεοπτική της «αντίπαλο» Τατιάνα Στεφανίδου!! Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε με νόημα για τη νέα τηλεοπτική της «αντίπαλο» ξεκαθάρισε για πρώτη φορά τι συνέβη με τις «Σφήκες»

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι προβλέψεις της για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη!

ΗΖήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» με νόημα για τη νέα τηλεοπτική της «αντίπαλο» Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας πως όλοι έχουν περάσει απέναντί τους από αυτή τη ζώνη και ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τι συνέβη με τις «Σφήκες».

«Όλοι ίσα είμαστε, κάποιος λίγο παραπάνω, κάποιος λίγο παρακάτω. Από αυτή τη ζώνη έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται η Τατιάνα απέναντί μας ή πάει αλλού; Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν καλές και κακές εκπομπές. Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η ΜΑΧΗ της αποκάλυψη με την κατάθλιψη!! «Στην καθημερινότητά μου είχα ανορεξία»

Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο εκπομπές απέναντι -αν ισχύει αυτό γιατί εγώ δεν το ξέρω. Αυτό νομίζω είναι για να σας συντρίψει όλους. Εγώ, λοιπόν, πιστεύω ότι θα γειώσουμε τον ανταγωνισμό πριν ξεμαλλιαστούμε» ανέφερε η παρουσιάστρια του Star.

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Η Ελένη Μενεγάκη κατάλαβε ότι πίσω από αυτόν τον σκληρό άνθρωπο υπήρχε μια άλλη ψυχή.’

Όσον αφορά το περιστατικό με τις «Σφήκες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε: «Είναι λήξαν το περιστατικό με τις Σφήκες. Για μένα η τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το YouTube και το Instagram. Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: