Hit enter after type your search item

Είδηση “φαγούρα”: Το Κόκκινο Ποτάμι” ξανάρχεται όλο μεγάλα λόγια

/
/
img
Η δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει ξανά σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου στη συχνότητα του Open. Σημειωτέον τα γυρίσματα της σειράς είχαν “παγώσει” λόγω του κορωνοϊού.

Τα νέα επεισόδια που έρχονατι πρόκειται να καθηλώσουν και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με γεγονότα και καταστάσεις που δοκιμάζουν τις ανθρώπινες αντοχές.

Βρισκόμαστε στο σημείο όπου η Ιφιγένεια παντρεύεται τον Αλή, πιστεύοντας – λανθασμένα- πως ο Μίλτος είναι νεκρός. Εν τω μεταξύ οι Αμισιώτες έχουν γυρίσει στη γη τους η οποία τελεί υπό ρωσική κατοχή.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε την Βασιλική να προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Δεν μπορεί να αντέξει την ντροπή και την στεναχώρια που βλέπει στο πρόσωπο του Θέμη. Ο Αλή ετοιμάζεται να φύγει για μία επικίνδυνη αποστολή. H Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να είναι τρυφερή μαζί του και να ζήσει μια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος ζει.

Στο μεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν. Τότε η Βασιλική βρίσκει τη λύση προτείνοντάς τους να δουλέψουν εκεί, μετά την επιστροφή στους νόμιμους κατόχους, καθώς η γη έχει ρημάξει και χρειάζεται πολλά χέρια. Αυτοί συμφωνούν.

Στη συνέχεια η Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος και πολύ φοβισμένη για το αν το παιδί που θα έρθει είναι του Θέμη ή του Μουσταφά, που τη βίασε. «Είναι αμαρτία που το λέω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το κρατήσω» της εκμυστηρεύεται. Η Ευγενία διαφωνεί με όλες τις κακές σκέψεις που βάζει στον νου της και την προτρέπει να μην το ρίξει. Ομως λίγο μετά η Βασιλική βλέπει τον Μουσταφά, θυμάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να το ρίξει πίνοντας ένα βοτάνι. Σφαδάζει από τους πόνους, αλλά η Ευγενία τη βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει αυτό το μωρό.

Η Βασιλική στη συνέχεια λέει στον Θέμη ότι είναι έγκυος…

…όπως και τον φόβο της για το ποιου μπορεί να είναι το παιδί. Ο Θέμης αναστατώνεται και φεύγει ταραγμένος από το σπίτι, έχοντας μπει σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το παιδί ή όχι. Ο Βαλής ζητά από τον Αλή να μεταφέρει μαζί του λεφτά από φόρους στην Πόλη, για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Αρχικά ο Αλή αρνείται, αλλά ο Βαλής επιμένει και εκείνος υποχωρεί και συμφωνεί. Η Ιφιγένεια διαφωνεί στο να φύγει ο Αλή για την αποστολή του, γιατί φοβάται για τη ζωή του και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Μάταια όμως, γιατί ο Αλή ως αξιωματικός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν μπορεί να παραβεί τις εντολές των ανωτέρων του και να κάνει πίσω. Της υπόσχεται ωστόσο να παραιτηθεί μόλις φτάσει στην Πόλη.

Την ίδια ώρα, ο Μίλτος ταξιδεύει κρυφά με ένα πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα και καταφέρνει να φτάσει σώος στο σπίτι των δικών του, όπου συναντά τον αδελφό του και τη μάνα του. Εκεί τους λέει ότι αποφάσισε να πάει στο Ερζερούμ και να ψάξει για την Ιφιγένεια. Αμέσως μετά η Βασιλική προσπαθεί να πεθάνει μην αντέχοντας το πρόβλημα και την στενοχώρια του Θέμη, αλλά αυτός τη σώζει τελευταία στιγμή και αποφασίζει να κρατήσουν το παιδί και να πάνε παρακάτω.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :