Ηγουμενίτσα: Μπλόκο λιμενικών σε ζευγάρι με 25,4 κιλά ηρωίνη

0

Στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, λιμενικοί εντόπισαν 25 κιλά και 400 γραμμάρια ηρωίνης και συνέλαβαν έναν άνδρα και μια γυναίκα από τη Βουλγαρία. Η ηρωίνη ήταν τοποθετημένη σε κρύπτη, στην οροφή ενός τροχόσπιτου που έφτασε στο λιμάνι για να ταξιδέψει στο Μπάρι της Ιταλίας.

Κατά τον έλεγχο στην πύλη εισόδου, η συμπεριφορά του 57χρονου Βούλγαρου οδηγού και της 48χρονης γυναίκας που επέβαινε στο τροχόσπιτο, κίνησαν τις υποψίες των λιμενικών, οι οποίοι έκαναν έλεγχο σε όλους του χώρους του οχήματος.

Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και ενός ειδικού μηχανήματος ακτίνων Χ, σε ένα σημείο της οροφής εντόπισαν την ηρωίνη. Αμέσως, συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και το τροχόσπιτο. Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!