Δέκα μήνες μαζί και ερωτευμένοι κλείνουν ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ζουν τον έρωτά τους στα Κουφονήσια. Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι full n love, όπως δείχνουν κ" />

Hit enter after type your search item

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε παραλία στα Κουφονήσια!

/
/
img

Δέκα μήνες μαζί και ερωτευμένοι κλείνουν ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ζουν τον έρωτά τους στα Κουφονήσια. Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι full n love, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο αυριανό περιοδικό Hello.

Ο γνωστός τράπερ και η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που θα είναι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το δυνατό «χαρτί» του Alpha απολαμβάνουν τον έρωτά τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο και είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί στην παραλία. Όπως αποκάλυψε μάλιστα και ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή Πρωινό Ant1 με την Φαίη Σκορδά, ο Snik ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός με το κορίτσι του.

Όσο για το θέμα που επικράτησε στη συζήτηση που έγινε στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, δεν ήταν άλλο από το ρετούς, το οποίο όμως δεν έγινε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά στον… Snik!

Απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά!


Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :