ΔημοφιλήΤV νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη ότι είναι παντρεμένη από το 2015!

Στο πρώτο επεισόδιο του «The 2Night Show» για το 2019, o Γρηγόρης Αρναούτογλουυποδέχεται τον Λευτέρη Πετρούνια. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο χέρι του και το χειρουργείο. Με εξομολογητική διάθεση, αναφέρεται στο ενδεχόμενο γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Μιλλούση.

Ο Γρηγόρης καλωσορίζει στην εκπομπή και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ. Αρχικά την υποδέχονται οι «Μύγες», κάνοντας της ένα casting, τελείως ανατρεπτικό και απρόβλεπτο. Το πανέμορφο μοντέλο, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της στο εξωτερικό και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται η Ιωάννα Τούνη. Τι της έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες» στο καμαρίνι αναμονής; Πώς θα αντιδράσει, όταν τα αγόρια αρχίσουν να της κάνουν περίεργες ερωτήσεις; Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δίνει τις δικές της απαντήσεις στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν τη ρωτάνε λεπτομέρειες για την «καριέρα» της; Άλλους τους εξευτελίζουν (π.χ. ηθοποιούς που πήγαν στο Los Angeles και απέτυχαν), αυτή την προστατεύουν και την προσκυνούν κιόλας! Ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close