Ηλίας Αλεξίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ηλίας Αλεξίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Τεχνολόγος Τροφίμων Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων κι Επιστημόνων Τροφίμων Chaser

Αν και εκείνος είχε προτείνει το «Άγιος Βασίλης», τελικά επιλέχθηκε το «Αδέκαστος Επιθεωρητής» για τον chaser Ηλία Αλεξίου, ο οποίος συμμετέχει και φέτος στο «The Chase» του Mega.

Βέβαια, ούτε αυτή η επιλογή ήταν τυχαία, αφού όπως έχει δηλώσει ο ίδιος το «επιθεωρητής» αναφέρεται στη δουλειά του, αφού είναι ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων σε κρατική υπηρεσία και το «αδέκαστος» στο γεγονός ότι «δεν χαρίζουμε κάστανα».

«Είχα προτείνει το Άγιος Βασίλης, αλλά επειδή δεν θα ήταν σοβαρό το αλλάξαμε, πάντως το παρουσιαστικό το διαθέτω», είχε δηλώσει αυτοσαρκαζόμενος στο παρελθόν στο «Πάμε Δανάη». Αποκαλεί τον εαυτό του «τηλεπαιχνιδάκια» και η πρώτη του συμμετοχή ήταν στη «Mega Banca» του Mega.

O Ηλίας Αλεξίου μένει στη Νίκαια, είναι παντρεμένος και είναι πατέρας τριών παιδιών. Στο παρελθόν ήταν αθλητής της άρσης βαρών, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει.

Μάλιστα, έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία, ενώ του αρέσει πολύ το διάβασμα. Τέλος, παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.

”Στα πλαίσια της συμμετοχής μου σε εκπομπή του Megaλου καναλιού (θα σας πω σε λίγες μέρες γι’αυτό), συναντηθήκαμε στο μακιγιάζ με την @xenia_paraskevopoulou.

Βρήκαμε την ευκαιρία, λοιπόν, να σας χαρίσουμε μερικά στιγμιότυπα, φυσικά με την πάντα παρούσα ψιμμυθιολόγο των τηλεοπτικών celebrities, @kalliope.giatrou.

Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια, που προσθέσατε την καλλονή σας δίπλα στον ασπρομάλλη παππού!”

https://www.instagram.com/p/CsDOC0SouxQ/?img_index=1

”Χθες, αμέσως μετά το γύρισμα, συναντήθηκα στο @beeramatistirio με τον νικητή του giveaway, @aspridisgr, όπου και παρέλαβε το δώρο του από τον ειδικό “μπυρολογο” @alexandrossoupiadis.

Συζητήσαμε για την φιλοσοφία της σπιτικής μπύρας, δοκιμάσαμε διάφορες μπύρες, και αποχαιρετησαμε τον τυχερό, που προμηθεύτηκε και τα πρώτα υλικά για να φτιάξει την πρώτη του σπιτική μπύρα.

Καλή επιτυχία και πάντα τυχερός να είσαι @aspridisgr!”

The Chase – Ηλίας Αλεξίου: Η αποκάλυψη για το «άγνωστο» θέμα υγείας του – «Το καλοκαίρι πέρασα μια κρίση»

Ο Ηλίας Αλεξίου o Αδέκαστος Επιθεωρητής από το The Chase, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τη ζωή του.

Ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «H μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχουμε είναι όταν εξηγούμε πράγματα. Kαι επίσης όταν πηγαίνουμε στα σχολεία και ρωτάμε τα παιδάκια ”τι θέλεις να γίνεις” και απαντάνε chaser».

Για την οικογένειά του και το πλούσιο βιογραφικό του στα τηλεπαιχνίδια: «Είμαστε πέντε άτομα στην οικογένεια. Ο γιος μου είναι 26, η μεγάλη μου κόρη είναι 24 και 22 είναι η μικρή. Τα παιδιά, η γυναίκα μου και οι φίλοι μου, από το 1994 που έπαιξα το πρώτο παιχνίδι το Mega Banca με τον Γιώργο Πολυχρονίου και που συνέχισα επί σειρά ετών, νομίζω μετά το 2003 εκεί σταμάτησα, κάπου κουράστηκα», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

Σχετικά με τα θέματα της υγείας του, ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «Είχα πρόβλημα κινητικό, από κάποια προβλήματα που κληρονόμησα από την άρση βαρών. Ήρθε και μία αρθρίτιδα, το καλοκαίρι πέρασα μία κρίση, μου δημιούργησε πρόβλημα και μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κατέβω κάτω από τα 100 κιλά. Έχουμε δρόμο ακόμα», ανέφερε ο Ηλίας Αλεξίου.

Ηλίας Αλεξίου,Ηλίας Αλεξίου βιογραφικό,Ηλίας Αλεξίου σήμερα,Ηλίας Αλεξίου προσωπική ζωή, Ηλίας Αλεξίου ηλικία, Ηλίας Αλεξίου ύψος, Ηλίας Αλεξίου καταγωγή, Ηλίας Αλεξίου σπουδές, Ηλίας Αλεξίου κιλά

Ηλίας Αλεξίου,Ηλίας Αλεξίου βιογραφικό,Ηλίας Αλεξίου σήμερα,Ηλίας Αλεξίου προσωπική ζωή, Ηλίας Αλεξίου ηλικία, Ηλίας Αλεξίου ύψος, Ηλίας Αλεξίου καταγωγή, Ηλίας Αλεξίου σπουδές, Ηλίας Αλεξίου κιλά

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!