Hit enter after type your search item

Νέος επεισόδιο στο δικαστήριο είχαν ο Ηλίας Κρασσάς και η πρώην σύζυγός του, Ευαγγελία Μπάρλα. Σύμφωνε με ρεπορτάζ της Espresso και της Ντέμη Ντάβαρη το πρώην ζευγάρι βρέθηκε ακόμη μία φορά τετ α τετ, μετά τις εκατέρωθεν αγωγές που έχει ανταλλάξει με επίκεντρο τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει ο επιχειρηματίας στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του.

Παρά την προσπάθεια της προέδρου για συμβιβαστική λύση, ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά δεν έκανε ούτε μισό βήμα πίσω. Όπως διαβάζουμε μολονότι η πλευρά της Ευαγγελίας Μπάρλα περιόρισε το ύψος της διατροφής από 4.326 που ζητούσε αρχικά στην αγωγή της σε 2.346 ευρώ, ο εναγόμενος αρνήθηκε να συναινέσει, υποστηρίζοντας ότι τα ποσά έχουν εξοφληθεί και πως ήδη ο ίδιος καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα εξτρά, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο Ηλίας Κρασσάς, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για οικονομικούς εκβιασμούς, με την Ευαγγελία Μπάρλα να ξεσπά: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!» τόνισε, καταγγέλλοντας τον Ηλία Κρασσά για χειριστική συμπεριφορά.

Στη διαφορά του βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν πηγαίνουν στον μπαμπά τους, σε σχέση με όταν διαμένουν στο σπίτι με τη μαμά τους, αναφέρθηκε η αδελφή της Ευαγγελίας Μπάρλα καταθέτοντας στο δικαστήριο. «Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν» τόνισε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι ο Ηλίας Κρασσάς «τρώει ψάρι μόνο στην “Ιθάκη”, διαθέτει πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα -μεταξύ των οποίων και αντίκες- και έχει σκάφος το οποίο, όπως μας έχει πει, δεν φαίνεται στα χαρτιά»!

Η μάρτυρας επισήμανε ότι με τη συμπεριφορά του ο Κρασσάς θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο: «Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του».

Συνέταιρος και φίλη του Ηλία Κρασσά που κατέθεσε στο δικαστήριο υποστήριξε πως ο επιχειρηματίας «δεν είναι ζάπλουτος, αλλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται νυχθημερόν για να κρατήσει την εταιρία. Δυσκολεύεται να καλύψει τα έξοδα. Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes του 2007 και η γυναίκα του έχει μια παλιά Porsche».

Στην κατάθεσή της η μάρτυρας υποστήριξε πως η Βίκυ Καγιά επωμίζεται μεγάλο μέρος των εξόδων διαβίωσής τους, αφού τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία ανέρχονται σε 5.000 ευρώ. «Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας» είπε η μάρτυρας και η συνήγορος της Ευαγγελίας Μπάρλα Ελένη Γκλεγκλέ έδωσε… ρεσιτάλ στο δικαστήριο, προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο αλλά και στην έδρα!

Δικηγόρος: «Λέτε βγάζει 5.000 ευρώ, εκείνος είπε ότι δίνει 3.500 στην πρώην σύζυγο για τα παιδιά, του μένουν 1.500 ευρώ. Πώς γίνεται να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και να κάνει διακοπές στο Γκστάαντ; Και τις βενζίνες του η κυρία Καγιά τις καλύπτει; Γιατί αν κυκλοφορεί και με αντίκες, θα καίει ακόμα περισσότερο…»

Μάρτυρας: «Ξέρω ότι μοιράζονται τα έξοδα».

Δικηγόρος: «Είπατε ότι αγωνιά καθημερινά για τα έξοδα. Σε αυτά εδώ τα δημοσιεύματα (σ.σ.: τα επέδειξε στο δικαστήριο) με τίτλο “Ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο”, “Στη Μύκονο ο Κρασσάς”, “Ταξίδι στην Αράχοβα για Κρασσά – Καγιά”, “Βόλτα με το σκάφος”, “Ο καλύτερος φίλος μου είναι ο σκύλος μου” δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο άγχος!»

Μάρτυρας: «Το φουσκωτό ήταν γαμήλιο δώρο της γυναίκας του!»

Slide Up
x

46 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :