Ηλίας Μαμαλάκης ΣΦΑΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή! ΄΄Είναι “λίγη”΄΄


Ηλίας Μαμαλάκης ΣΦΑΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή! ΄΄Είναι “λίγη”΄΄ Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε για πολλά. Για την πρόταση που έχει καταθέσει με τον Διονύση Αλέρτα για να κάνουν μαζί εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση, για τα κιλά που είχε πάρει στην εκπομπή Μπουκιά και Συχώριο σχολίασε και την εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή στο Open.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία

Επίθεση Μαμαλάκη σε Βανδή: Γιατί χαρακτήρισε την εκπομπή της “λίγη”
Η σκληρή κριτική στη Δέσποινα Βανδή
Μιλώντας για τις εκπομπές μαγειρικής που συνδυάζονται με ταξίδια που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, ένα concept που εκείνος έχει υπηρετήσει εξαιρετικά με την εκπομπή του στο Mega Μπουκιά και Συχώριο, είπε:

Ηλίας Μαμαλάκης: Θετικός στον κορονοϊό

“Δεν είμαι τακτικός τηλεθεατής αυτών των εκπομπών γιατί δεν είμαι στο σπίτι συνήθως. Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει.Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία, πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, ιστορικό με ενδιαφέρον. Τώρα το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο να το πω έτσι” τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Τέλος, ο τηλεοπτικός σεφ μίλησε για το MasterChef που όπως είπε δεν έχει καμία αγωνία να ξεκινήσει:

“Δεν έχω καμία αγωνία να ξεκινήσει το MasterChef χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν πέσω πάνω του θα αλλάξω κανάλι, θα το δω.

Ηλίας Μαμαλάκης ΣΦΑΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή! ΄΄Είναι "λίγη"΄΄
Ηλίας Μαμαλάκης ΣΦΑΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή! ΄΄Είναι “λίγη”΄΄

Η πραγματικότητα έχει δείξει ότι είναι μικρές οι πιθανότητες να κάνουν καριέρα όσοι βγαίνουν από ριάλιτι μαγειρικής. Ο μοναδικός που στάθηκε με επιτυχία είναι ο Άκης Πετρετζίκης”.

Ηλίας Μαμαλάκης! Θα πάθετε πλάκα με τον κούκλο γιο του

Τα 137 κιλά και η συνταγή που τον έκανε ρεζίλι
Ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τα 137 κιλά που έφτασε και την περίοδο που έγινε ρεζίλι με συνταγή που έδειξε στην τηλεόραση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! Μετα την Βανδή σειρά έχει το… MasterChef

“Έτρωγα τον… άμπακο. Στο “Μπουκιά και συχώριο” είχα φτάσει 137 κιλά. Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή. Όταν διάβασα από βιβλίο συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, πάω να δοκιμάσω το μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Αυτό ήταν σοκ”, είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την υγεία του – Τι έδειξε το νέο τεστ κορονοϊού

Τα πράγματα στη θέση τους, θέλησε να βάλει ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά απ’ όσα γράφτηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

Πριν μερικές ημέρες, ο γνωστός chef είχε δημοσιεύσει στο facebook δύο θετικά τεστ κορονοϊού τα οποία λόγω της αχνής γραμμής του θεώρησε ότι ήταν αρνητικά.

Ηλίας Μαμαλάκης! Σε ΝΕΑΡΗ ηλικία ασπρόμαυρη φωτογραφία

Ευτυχώς οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ενημέρωσαν πως ακόμη ήταν θετικός στον Covid-19. Ο Ηλίας Μαμαλάκης με νέο τεστ κορονοϊού ξεκαθαρίζει πως είναι πλέον αρνητικός στον κορονοϊό.

«Όφελος καλό όλα καλά. Τεστ στο φαρμακείο από τον αγαπητό κύριο Σωτήρη που γιορτάζει σήμερα», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.