Ηλίας Μαμαλάκης: Τα ΧΩΝΕΙ στη Δέσποινα Βανδή και το «My Greece» ”ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ”

Ηλίας Μαμαλάκης: Τα ΧΩΝΕΙ στη Δέσποινα Βανδή και το «My Greece» ”ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ”  Σκληρή κριτική στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece», που προβάλλεται στο Open, άσκησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ.

Μάλιστα ο δημοφιλής σεφ, που έχει κάνει στο παρελθόν την επιτυχημένη ταξιδιωτική, μαγειρική εκπομπή «Μπουκιά και Συχώριο», δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εκπομπή της «λίγη»!

Όταν ήρθε, λοιπόν, η ώρα να σχολιάσει μέσα από τη συνέντευξή του στο «Happy Day (στον Alpha) το «My Greece» της Δέσποινας Βανδή (το οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας), είπε χαρακτηριστικά:

Δέσποινα Βανδή ΕΓΚΥΟΣ: ”Επαθα αποκόλληση με αποτέλεσμα να κάτσω ένα μήνα στο κρεβάτι.”

«Δεν είμαι τακτικός τηλεθεατής αυτών των εκπομπών, γιατί δεν είμαι στο σπίτι συνήθως. Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία, πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, ιστορικό, με ενδιαφέρον.

Δέσποινα Βανδή: Το ΑΓΝΩΣΤΟ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε να κάνει με την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Τώρα, το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι… λίγο, να το πω έτσι» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος όταν η κουβέντα πήγε στο «MasterChef», είπε ότι δεν έχει καμία αγωνία να αρχίσει, αλλά, αν πέσει πάνω του, θα το δει!

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: