Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor

Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor Ένα παλικάρι αποφάσισε να καταταχθεί στις επίλεκτες δυνάμεις του στρατού. Ο Ηλίας Βαλάσης βρήκε – όπως είπε – την ικγένια του σατ ΟΥΚ. Τις ειδικές δυνάμεις υποβρυχίων καταστροφών. Έγινε γνωστός όμως όταν αποφάσσε σε μια άδεια του να βγει στηνν τηλεόραση και συγκεκριμένα στο διάσημο ριάλιτι survivor.

Ηλίας Βαλάσης survivor
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 9

Τότε, κάπου στο 2000 και κάτι, όλοι γνωρίσαμε τον άντρα τον πρόθυμο να βοηθήσει, τον μπεσαλή, με λίγα λόγια έναν άντρα που το τηλεοπτικό του προφίλ, ταίριαζε απόλυτα με όσα μπορούσαμε να φανταστούμε για τους ΟΥΚάδες!

Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 10

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ όλες οι κουτσομπολίστικες εκπομπές έτρεχαν πίσω του (τότε η μόδα των ριάλιτι ήταν ακόμα καινούργια στην Ελλάδα), ακούστηκε πως η συμμετοχή του στο ριάλιτι, έγινε αιτία να το …κόψουν από το ναυτικό, πιστεύοντας πως χαλούσε την εικόνα των ένστολων.

Αυτό βέβαια είναι άλλη συζήτηση, όμως ο Ηλίας Βαλάσης έγινε τότε η αιτία, να γίνουν πολλές συζητήσεις για το είναι τελικά το…ορθό και τι το…λάθος.

Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 11

Πράγματικά στους περισσότερους φάνηκε άστοχη αυτή η απόφαση και πως την προκάλεσε η δημοσιότητα που πήρε ο Ηλίας Βαλάσης και σε καμία περίπτωση η στάση του.

Ο άνθρωπος αυτός έζησε χρόνια προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα της ζωής του και των συνεπιών των επιλογών του. Φυσικά, δεν κατάπιε ποτέ, το πως του φέρθηκαν.

Ακόμα και χρόνια μετά, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτγλου, τότε παρουσιαστή, του survivor, έβγαλε θυμό, απογοήτευση αλλά και πολλά επιχειρήματα για το πόσο αδιανόητα άστοχη και κυρίως άδικη ήταν η απόφαση αυτή…

Ίσως το σπουδαιότερο αν όχι το σίγουρα το σημαντικότερο όσων αντιληφθήκαμε, είναι το ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ποσο καθοριστικά για όλη μας την ζωή μπορεί να προκαλέσει μια συμμετοχή μας σε κάτι που μας εκθέτει τόσο πολύ δημοσίως!

Ηλίας Βαλάσης ηθοποιός
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 12

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το ότι 2ο και πλεον χρόνια μετά, ο Ηλίας Βαλάσης μιλά σε μια εκπομπή, το ίδιο πληγωμένος, το ίδιο εξοργισμένος, το ίδιο πορωμένος με το ριάλιτι, σαν να μην πέρασε μια μέρα..

Το δυσκολότερο; Πως ζει με τις συνέπειες της συμμετοχής του όλες αυτές τις μέρες, όλα αυτά τα χρόνια και ο νους του δεν μπορέι να …δραπετεύσει!

Του ευχόμαστε τα καλύτερα….

Ηλίας Βαλάσης σύζυγος
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 13

Διαβάστε ακόμα:

Γεννήθηκε, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ξαναπήγε ποτέ στην πόλη αυτή. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Αττική, στη Βάρη και στη Βάρκιζα, και στη Λήμνο. Την αγαπημένη του παιδική ανάμνηση μου την αναφέρει – στην αρχή δεν ήθελε να την αναφέρω στη συνέντευξη, μην τυχόν θεωρηθεί ψώνιο- και τα μάτια του βουρκώνουν από συγκίνηση: “μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου είναι όταν έπαιξα πιτσιρικάς στο θέατρο. Πήγαινα στην Έκτη Δημοτικού ή στην Πρώτη Γυμνασίου και ήρθε στη Λήμνο το Κρατικό Θέατρο Βορειου Ελλάδος για να ανεβάσει μία παράσταση. Εκεί οι υπεύθυνοι με επέλεξαν ως έναν από τους πρωταγωνιστές του έργου “Οι τρελοί της Εποχής” του Ψαθά.

Ηλίας Βαλάσης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η γυναίκα μου..Όμορφη πολύ.Τα αντίθετα έλκονται.Γινε άσχημος.Εχει πέραση. Ο Ηλίας Βαλάσης είναι ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Άγριος σπόρος (2018), Αξύριστα πηγούνια (2019), Εγώ δεν είμαι ο Μάνθος Μανδηλάκης (2022).

Ο Ηλίας Βαλάσης έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο reality “Survivor” από το οποίο μάλιστα βγήκε και νικητής.

Πλέον ασχολείται με την υποκριτική και την σκηνοθεσία, ενώ το 2013 – 2014.

Ηλίας Βαλάσης: “Σαν παιδί με έχουν λιανίσει στο ξύλο”

Ήταν η πρώτη στιγμή της ζωής μου που ένιωσα σαν να είμαι στον πιο φυσικό χώρο που θα μπορούσα να είμαι. Ένιωσα πιο άνετα από ποτέ με τον εαυτό μου. Μέσα από αυτόν τον ρόλο θυμάμαι πως για μιάμιση ώρα μπορούσα να είμαι ένας άλλος άνθρωπος και αυτό το λάτρεψα. Το όνειρό μου κόπηκε απότομα, γιατί η γιαγιά μου με μία μαγκούρα πήρε στο κυνήγι αυτούς από το ΚΘΒΕ που ήθελαν να με πάρουν στη Θεσσαλονίκη.

Ηλίας Βαλάσης survivor
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 14

Οι μιμήσεις και το θέατρο ήταν σαν μια μικρή ψυχασθένεια, που τελικά αποδείχθηκε ψυχοθεραπεία. Γιατί έμπαινα σε έναν άλλο ρόλο και δεν ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου που τόσο πολύ με γονάτιζε.
Αλλά και στην ίδια τη ζωή χρειάζεται το θέατρο και οι μάσκες.

Από πολύ μικρός, ήξερα καλά πως μπορούσα να προσποιηθώ… Οι δυσκολίες της ζωής σε καθοδηγούν να γίνεις υποκριτής -με την καλή έννοια- άρα να φέρεσαι υποκριτικά, άρα να προσπαθείς να σκιαγραφήσεις τον χαρακτήρα των άλλων και γιατί όχι, να τον κάνεις βίωμα.

Ηλίας Βαλάσης ηλικία
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 15

Σαν παιδάκι θυμάμαι να παρατηρώ τους πάντες γύρω μου και μετά να πηγαίνω σπίτι και να κάνω μιμήσεις. Μιμούμουν πολύ ακόμα και τραγουδιστές. Οι μιμήσεις και το θέατρο ήταν σαν μια μικρή ψυχασθένεια, που τελικά αποδείχθηκε ψυχοθεραπεία. Γιατί έμπαινα σε έναν άλλο ρόλο και δεν ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου που τόσο πολύ με γονάτιζε.

Αυτή μου τη θεατρική πλευρά την αξιοποίησα και μετά στο Πολεμικό Ναυτικό ως εκπαιδευτής. Εκεί τα πράγματα ήταν πολύ σκληρά, εγώ πάλι δεν ήμουνα, γι αυτό πολλές φορές έπαιζα έναν χαρακτήρα που δεν ήμουνα. Έβαζα μάσκες…

Ηλίας Βαλάσης
Ηλίας Βαλάσης ημερομηνία γέννησης βιογραφικό σύζυγος, ΟΥΚ, ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, survivor 16

ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ…
Στη Λήμνο δε θυμάμαι τον εαυτό μου έξω από τη θάλασσα, έξω από το νερό. Ήξερα πιο καλά τον βυθό της από τη στεριά. Ήμασταν τα βρεγμένα παιδιά. Πηγαίναμε βόλτα στο λιμάνι το βράδυ και πάντα ρίχναμε εκεί και μία βουτιά. Η σχέση μας με το υδάτινο στοιχείο, ήταν η σχέση με το νερό που πίνεις. Ήταν τόσο αναγκαία. Αν δεν βρέχαμε τον εαυτό μας χειμώνα καλοκαίρι, δεν μπορούσαμε. Ήταν κάτι σαν ναρκωτικό για εμάς.

Σαν μαθητής ήμουν πολύ κακός. Δε θα ξεχάσω ποτέ μία φιλόλογο που δε μου είχε ποτέ απευθύνει τον λόγο, γιατί θεωρούσε πως ήμουν πολύ κακός μαθητής. Μία μέρα, όμως, μου άρεσε πολύ το θέμα στην έκθεση και έγραψα την καλύτερη έκθεση του σχολείου. Τότε είπε εκείνη είπε πως δεν είχε ξαναδιαβάσει ποτέ καλύτερη έκθεση από παιδί. Μη νομίζεις, γεμάτη ορθογραφικά λάθη ήταν, αλλά μιλάμε για το νόημα. Έκτοτε άλλαξε και η σχέση της μαζί μου. Ξαφνικά με ανακάλυψε γιατί σκέφτηκε πως αυτός που δεν έδινε καμία σημασία, θα μπορούσε να είναι καταπληκτικός συγγραφέας. Και απέκτησε ενδιαφέρον για το άτομό μου. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να κάνει. Όμως σαν καθηγήτρια τον κακό μαθητή πρέπει να θέλεις, ο καλός είναι ο εύκολος. Πάρε τον δύσκολο δρόμο και κάντον αεροδρόμιο.

Συγκλόνισε ο Ηλίας Βαλάσης για τη μητέρα του: «Αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαινόμουν»

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Βαλάσης στον αέρα του Open.Στον καναπέ της Μπέττυς Μαγγίρα, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», κάθισε σήμερα ο Ηλίας Βαλάσης. Ο ηθοποιός συγκλόνισε με όσα είπε για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

https://www.youtube.com/watch?v=89Kc89VL47Q

«Με τη μητέρα μου δεν είχα καμία σχέση. Πριν από πέντε μήνες έπαθε καρκίνο, στο κεφάλι, στους πνεύμονες. Ήρθε μετά από πάρα πολλά χρόνια να μου πει “θα με βοηθήσεις;”. Μια γυναίκα που, στην πραγματικότητα, ήταν απούσα όλα της τα χρόνια. Πέντε μήνες στο σπίτι, ξεσκ…τίζοντάς την, ξέρετε ότι, τον άνθρωπο που μισούσα πιο πολύ στη ζωή μου, τον αγάπησα στο τέλος. Ξέρετε γιατί;

Γιατί η ταπείνωση είναι αυτή που φέρνει την ανύψωση στην ψυχή. Ταπεινώθηκα, αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία τρίφτηκε τόσο πολύ η ψυχή μου που όχι μόνο δεν τη μισούσα πια, αλλά την αγάπησα στο τέλος. Κι έφυγε με πολλά δάκρυα που ήταν η συγγνώμη της και η συμπεριφορά η δική μας ήταν η δική μου συγγνώμη», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης είπε στη συνέχεια: «Δεν είπαμε κουβέντα, τα είπαμε με τα μάτια. Κάποια στιγμή φώναξε στα παιδιά, που ήμασταν όλοι σε ένα σπίτι με αυτήν κατάκοιτη, και της είπα “είσαι άγνωστη, μην τον κάνεις αυτό, προσπάθησε να φύγεις και να είσαι γιαγιά τους”. Τη συγχώρησα στο τέλος».

Ηλίας Βαλάσης: Ανακοίνωσε on air την εγκυμοσύνη της συζύγου του – «Ο Θεός μας το χάρισε»

Το πρωί της Παρασκευής ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου και αποκάλυψε την ανακοίνωση της συζύγου του την στιγμή που τον ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη της.

«Τα υπέροχα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών. Στο μυαλό μου έλεγα πάντα “μη το κάνεις αυτό, μη το κάνεις αυτό” γιατί έλεγα ότι θα συμβούν τα ίδια και στα παιδιά μου. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, είναι τελείως βλακεία, είναι μια κουταμάρα που σου επιβάλει η κοινωνία περισσότερο», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης αποκάλυψε για το τρίτο παιδί που έρχεται: «Ευτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια και πάμε και για τρίτο, πρώτα ο Θεός. Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει “κοίτα” και λέω “Παναγία μου”. Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μας το χάρισε».

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!