Είναι Ελληνίδα ηθοποιός στα παιδικά της χρόνια!

0

Είναι από τους λίγους ανθρώπους που η εικόνα της σήμερα δεν απέχει από αυτή όταν ήταν παιδί! Η Ναταλία Δραγούμη που φέτος την βλέπουμε στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» να ενσαρκώνει την αδίστακτη Μένη Σουλτς, μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία όταν ήταν μικρό κοριτσάκια και όπως διακρίνεις και συ έχει το ίδιο χαμόγελο αλλά και το ίδιο βλέμμα!

Μητέρα, σύζυγος επιχειρηματίας και ηθοποιός η Ναταλία έχει ένα φουλ 24ωρο όπου προσπαθεί να τα προλαβαίνει όλα! Και τελικά το καταφέρνει και με μεγάλη επιτυχία. Η ηθοποιός έχει δηλώσει για τον πατέρα της και τα παιδικά της χρόνια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

«Υπήρξες το παιδί γνωστής οικογένειας των Αθηνών. Συνήθως αυτού του τύπου οι οικογένειες περνούν στα παιδιά τους κάποιου είδους καταπίεση. Αισθάνθηκες ποτέ καταπιεσμένη από τη σκέψη «πρέπει να σταθώ αντάξια του ονόματός μου»;
Καθόλου, κι αυτό ήταν κατόρθωμα του πατέρα μου, του μουσικολόγου σε μια οικογένεια πολιτικών. Ο πατέρας μου ήταν ο επαναστάτης, υπό την έννοια ότι το μεγάλο του πάθος για τη μουσική τον έβγαλε από τον δρόμο των προαποφασισμένων από τον παππού σπουδών του στα Νομικά. Εκανε αυτό που ήθελε να κάνει και δεν συμβάδισε ποτέ με τους τύπους και τα «πρέπει». Ετσι, κατάφερε να μου δώσει μια παιδεία εμποτισμένη με απόλυτη ελευθερία. Ποτέ δεν μου είπε «πρόσεξε πώς τρως». Αν ήθελα να φάω με τα πόδια πάνω στο τραπέζι, θα το έκανα. Ωστόσο η καταπίεση που βίωσε εκείνος ως παιδί -παρότι αγαπούσε και εκτιμούσε τους γονείς του-, λόγω των τύπων που έπρεπε να κρατά, δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να βρει τη συνέχειά της στα δικά του παιδιά. Και το πέτυχε».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!