Είναι γεγονός: Σε λίγους μήνες θα γίνει ο πρώτος gay γάμος στη βασιλική οικογένεια!

5

Μία μεγάλη έκπληξη μας επιφυλάσσει το καλοκαίρι του 2018 και ακόμη μεγαλύτερη για τη βασιλική οικογένεια!

Τους προσεχείς μήνες λοιπόν, θα παντρευτεί ο ξάδερφος της βασίλισσας Ivar Mountbatten τον καλό του James Coyle, που είναι συνεργάτης του επί σειρά ετών. Την αποκάλυψη είχε κάνει μόλις το 2016, μετά από πολύχρονη εσωτερική μάχη.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει ασχοληθεί και ακτιβιστικά με το θέμα, καθώς μένει ενημερωμένο και δεν σταματά να προσπαθεί για τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής για τους ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζοντας έμπρακτα τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, συναντήθηκαν πρόσφατα και με νέους ακτιβιστές από όλη την Κοινοπολιτεία.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος θα τελεστεί σε ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι, όπου θα δώσουν το παρών η οικογένεια και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ δεν θα λείπουν και οι τρεις κόρες του Mountbatten από τον προηγούμενο γάμο του.

Σε δηλώσεις του στην MailOnline, ο Mountbatten είπε: «Όλοι οι καλοί φίλοι μου έχουν αποδεχθεί τον James».

Ωστόσο, δεν δίστασε να παραδεχθεί και πως δεν του ήταν εύκολο: «Όντας απόλυτα ειλικρινής, δεν είμαι άνετος που ζω με έναν άνδρα. Έχω ζήσει ολόκληρη τη ζωή μου ως ετεροφυλόφιλος. Ήξερα ότι από την ηλικία των οκτώ μου ότι αυτό που με έλκυε ήταν οι άνδρες. Σίγουρα πιστεύω ότι είναι στα γονίδια. Είσαι είτε ομοφυλόφιλος ή δεν είσαι».

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε και πως ο γάμος ήταν δική του ιδέα: «Ήθελα πραγματικά να το κάνω για τον James. Δεν έχει παντρευτεί. Εγώ δεν είχα ανάγκη να παντρευτώ γιατί το έχω κάνει και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Αλλά, νομίζω ότι είναι σημαντικό γι ‘αυτόν».

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποιος θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει τον Mountbatten στην εκκλησία, θα εκπλαγείτε στην απάντηση. Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, αποδεικνύει πως η αγάπη είναι παντοτινή και αποφάσισε να τον συνοδεύσει η ίδια, εκφράζοντας την ευχαρίστησή της που ο πρώην άντρας της βρήκε την ευτυχία.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια