Ιωάννα Λίλη: Η γυμναστική που την κρατάει σε φόρμα και ισορροπία!

0

Mπορεί να της έδωσε η φύση ένα υπέροχο κορμί αλλά η ίδια το προσέχει και το φροντίζει με καλή διατροφή και συχνή γυμναστική! Η Ιωάννα Λίλη γυμνάζεται συχνά και μάλιστα προσέχει η γυμναστική που κάνει εκτός να κάνει καλό όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή και το μυαλό της.

Η παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο δεν κάνει τηλεόραση και έχει αρκετό χρόνο ώστε να περνάει με τα δυο παιδιά και τον σύζυγό της αλλά και να κάνει πράγματα για τον εαυτό της!

Χθες η Ιωάννα πέρασε αρκετές ώρες στο γυμναστήριο και μας έδειξε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, όπου ισορροπεί πάνω στο κορμί της γυμνάστριάς της!

«Ξεκινώντας την μέρα-(κρατώντας ισορροπία) μαζί με το γλυκό μου κορίτσι Φρόσω. Θεωρώ ότι επιβάλλεται να κρατάμε ισορροπίες γενικώς,όπως και να κρατάμε την ψυχραιμία μας σε όλα!!
-Να φοβάσαι την οργή του Υπομονετικού ανθρώπου- John Dryden» έγραψε κάτω από τις πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες της

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com