Νικόλα Βι" />
Hit enter after type your search item

Ιωάννα Μαλέσκου χρώμα μαλλιών αποκλειστικό: Την ώρα που βάφει την ρίζα

/
/
img

Ιωάννα Μαλέσκου χρώμα μαλλιών αποκλειστικό: Την ώρα που βάφει την ρίζα! Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πιο φρέσκο (και όμορφο) πρόσωπο στην Ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τον Νικόλα Βιλλιώτη είναι και το πιο γλυκό. Είναι το κορίτσι που μας κρατά συντροφιά καθημερινά μέσα από τη νέα εκπομπή loveit και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα σε αυτή ήταν το τεράστιο και ειλικρινές χαμόγελό της.

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ – ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: ΧΩΡΙΣ Ή ΜΕ..ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ; ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΑ ΚΙΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Το δεύτερο ήταν τα μαλλιά της!

Ξανθά, με μία τέλεια μπεζ απόχρωση και ένα τέλειο κούρεμα… Αμέσως κατάλαβα πως πρόκειται για δουλειά των μαγικών χεριών του Νικόλα Βιλλιώτη και ευθύς αμέσως του τηλεφώνησα για τις λεπτομέρειες. «Η Ιωάννα έχει μία τέλεια, φυσική βάση στο ύψος του 6. Είναι ένα σκούρο ξανθό και μπορούσαμε να κάνουμε πολλά με αυτό» μου είπε και συνέχισε «Είναι όμως και υπέροχα ευγενική και αφοπλιστικά γλυκιά. Ήταν απόλαυση η συνεργασία μαζί της!». Όταν τον ρώτησα αν το χρώμα είναι αποτέλεσμα μπαλαγιάζ μου είπε όχι!

Ιωάννα Μαλέσκου χρώμα μαλλιών αποκλειστικό: Την ώρα που βάφει την ρίζα

«Στην Ιωάννα έκανα ανταύγειες. Πάρα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πυκνές ανταύγειες. Είναι σε πλήθος πολύ παραπάνω από τις φυσιολογικές και τις έχω τοποθετήσει διαγώνια, όχι σε ευθεία, ώστε να μην είναι γραμμικό το αποτέλεσμα. Οι άκρες της μάλιστα ήταν ήδη ανοιχτές οπότε δημιουργήθηκε ένα τέλειο, μπεζ χρώμα». Φυσικά ο Νικόλας έκανε και τα signature babylights στις μπροστινές τούφες.

Ιωάννα Μαλέσκου χρώμα μαλλιών αποκλειστικό: Την ώρα που βάφει την ρίζα

EΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!

2 Comments

  1. ο μίμος της Μενεγάκη ακόμα και αυτό μιμήθηκε. Τις φωτό της μετά από την βαφή των μαλλιών της όταν ξεκινούσε την νέα σεζόν. Μιλάμε έχει μελετήσει τόσο που αν ήταν βιβλία για να περάσει στην Ιατρική θα περνούσε με τα τσαρούχια, ή μάλλον με τις γόβες που έχει η Μενεγάκη.

  2. Ιωάννα Μαλεσκου: χρώμα μουνότριχας (μόνο αυτό έμεινε να διαβάσουμε) αποκλειστικώς!!!!!! Προσεχώς!!!!!!!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :