Ιωάννα Μαλέσκου: ”Δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαι μία Μενεγάκη. Θα γελάει μαζί μου”


Ιωάννα Μαλέσκου: ”Δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαι μία Μενεγάκη. Θα γελάει μαζί μου” Λαμπερή, όμορφη, με ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο να στολίζει το ήδη εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, η ξανθιά και γαλανομάτα Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της τηλεόρασης στην Κρήτη.

Ελένη Μενεγάκη: ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ο πρώην ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ της και…ΜΙΛΗΣΕ για όλα…ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

Είναι 32 ετών, δασκάλα, με καταγωγή από την Πρέβεζα. Στην Κρήτη βρέθηκε με σκοπό να δουλέψει ως δασκάλα, ενώ συμμετείχε και στα Παγκρήτια καλλιστεία.

Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η…ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Πολλοί την αποκαλούν “Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” και η ίδια, μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό TV Mania έδωσε την δική της απάντηση σε όλους όσους την συγκρίνουν με την παρουσιάστρια του Alpha.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ: ”ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ …”

«Είναι τόσο όμορφο να τα ακούς. Η Ελένη Μενεγάκη είναι καπετάνιος, βασιλιάς -όχι βασίλισσα- αλλά εγώ δεν αντέγραψα κανέναν. Η Μενεγάκη είναι μία, δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαι μία Μενεγάκη, είμαι μία Μαλέσκου, ένας διαφορετικός άνθρωπος που κάνει κάτι διαφορετικό που δεν μοιάζει με τη Μενεγάκη. Γιατί να με πούνε Μενεγάκη;

ΟΡΓΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ!”

Είναι αστείο! Να το διαβάσει κι εκείνη και να γελάει μαζί μου. Δεν θέλω στη ζωή μου να μοιάζω με κάποιον, γιατί θα είμαι κόπια. Εγώ είμαι εγώ, δεν αντιγράφω κανέναν!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.